.png)
.png)
.png)
.png)
tomasz781 napisał(a):Dzięki za podpowiedź.Szczerze tez myślę o Primosten.Makarska była 2 razy podrząd a dokładnie Brela.Było po prostu fantastycznie.Czy to biuro w Primosten koło ronda otwarte jest w Niedziele po południu bo tak planujemy tam zlądować.Dwie ekipy 2+1 i 2+2
.png)
.png)
tomasz781 napisał(a):Dzięki za podpowiedź.Szczerze tez myślę o Primosten.Makarska była 2 razy podrząd a dokładnie Brela.Było po prostu fantastycznie.Czy to biuro w Primosten koło ronda otwarte jest w Niedziele po południu bo tak planujemy tam zlądować.Dwie ekipy 2+1 i 2+2
.png)
maniust napisał(a):Jeżeli Riwiera już była , to z tych miejscowości co podajesz wybrałbym bym Vodice.....a dokładnie Srimę koło Vodic.
Ze Srimy do Vodic około 2 km piechotą super promenadą można sobie zrobić fajny spacerek , po drodze mnóstwo kawiarenek i wszytskiego do uprawiania sportów wodnych , zabawy itd....
Tym bardziej że jedziecie w ciemno to moim zdaniem Srima jest doskonałą lokalizacją na poszukiwania , bo apartamentów tam mnóstwo....wybierasz i wybrzydzasz.
Ponadto im dalej Vodic tym mniej ludzi i spokojniej na plaży będzie.
Apartamentu nie polecę , bo 2010 r. byłem w Vodicach na campie.
Jeśli już się zdecydujecie to najlepiej wjechać do samych Vodic , kierunek Hotel / camp Imperial i za campem w prawo w dół i jadąc wzdłuż plaży można tam wybierać , przebierać.
Więcej o Vodicach i Srimie jest w mojej relacji .
Pozdrav
Mariusz
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne