Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie jechac?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rradziol
Plażowicz
Gdzie jechac?

Postnapisał(a) rradziol » 23.07.2009 07:31

Witam.
Wybieram się w sobotę do Chorwacji ale czytając forum mam już większy mętlik niż na początku. Jak myślicie do jakiej miejscowości jechać żeby spokojnie zdobyć jakiś wolny tani apartament czy pokój dla 2 osób?
Jacynty
Cromaniak

Postnapisał(a) Jacynty » 23.07.2009 08:07

rradziol napisał(a):Witam.
Wybieram się w sobotę do Chorwacji ale czytając forum mam już większy mętlik niż na początku. Jak myślicie do jakiej miejscowości jechać żeby spokojnie zdobyć jakiś wolny tani apartament czy pokój dla 2 osób?

Witam, dziesiątki forumowiczó trudziło się wklejając fotki, dając opisy miejscowości, odpowiadając na setki szczegółowych pytań...a ty to olewasz...bo nie wierzę że przeczytałeś ich wskazówki. Przychodzisz i mówisz dajcie mi gotowca.Bo to najłatwiej.

No to masz - Makarska- i co Ci to mówi? Nic.
:evil:
dasuch
Cromaniak

Postnapisał(a) dasuch » 23.07.2009 08:23

Ja proponuję Costa la Balkona - bardzo tanio :D:D:D
rradziol
Plażowicz

Postnapisał(a) rradziol » 23.07.2009 08:34

Przepraszam że uraziłem wielkich forumowiczów. Tylko po co się odzywacie to ja nie wiem.
dasuch
Cromaniak

Postnapisał(a) dasuch » 23.07.2009 08:40

rradziol napisał(a):Przepraszam że uraziłem wielkich forumowiczów. Tylko po co się odzywacie to ja nie wiem.

No to teraz poważnie. Zaglądnij do Banku Kwater. Nikogo nie uraziłeś. :D
rradziol
Plażowicz

Postnapisał(a) rradziol » 23.07.2009 08:56

Bank kwater obejrzałem ale chciałem zapytać ludzi którzy byli, wrócili właśnie z Chorwacji, mają doświadczenie w spędzaniu tam czasu które miejscowości dają więcej szans na znalezienie czegoś ciekawego. Osobiście zdecydowałem się na Pag ale jadę pierwszy raz, mam trochę wątpliwości strachu czy dobry rejon obrałem za mój cel.
dasuch
Cromaniak

Postnapisał(a) dasuch » 23.07.2009 09:06

Moje doświadczenie jest niewielkie. W tym roku jadę po raz trzeci. Pierwszy raz byłem na Peljesaču w miejscowości Trpanj, potem w Rogoznicy, a w tym roku ponownie na Peljesač. Wybór miejsca, moim zdaniem, zależy od tego w jaki sposób chcesz spędzić urlop. Zobacz TUTAJ Pozdrawiam i miłego wypoczynku
rradziol
Plażowicz

Postnapisał(a) rradziol » 23.07.2009 09:08

Dziękuje i również życzę miłego wypoczynku;)
dasuch
Cromaniak

Postnapisał(a) dasuch » 23.07.2009 09:21

A byłeś już TU?
J_aś
Turysta
Pag ciekawe miejsce jak Chorwacja,

Postnapisał(a) J_aś » 23.07.2009 09:39

:D Nie ma co się martwić do Chorwacji jedzie wielu turystów z Polski.Jeszcze Chorwaci są do nas pozytywnie nastawieni najlepiej pytać ich samych o kwatery ,jest bez liku ,negocjować cenę,obejżeć co oferują spoko.Ja Byłem akurat na Pagu z 20 lat temu ale co roku gdzies trafiam do ich kraju.Jesli coś się chce znależc to się znajdzie oczywiście lepiej jechać w sprawdzone miejsce na tzw gotowe,ale szukanie czegoś nowego to satysfakcja Pozdrawiam
Goniaa
Cromaniak

Postnapisał(a) Goniaa » 23.07.2009 14:26

Jeśli nie masz nic zarezerwowane, to jedź i po drodze szukaj ładnych miejsc w cenach, które Ci odpowiadają. Zjedziesz z autostrady wcześniej i będziesz sobie szukał. W "najgorszym" wypadku "wylądujesz" np. w okolicach Dubrovnika, ale będzie to TWOJE miejsce, które właśnie TOBIE się podoba i które sobie SAM wypatrzyłeś.

Życzę miłego wypoczynku w uroczym zakątku :D
rradziol
Plażowicz

Postnapisał(a) rradziol » 23.07.2009 14:32

Dzięki za miłe odpowiedzi;)
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 23.07.2009 14:52

Największe szanse na coś wolnego są na wyspach ... Jedż na Korculę albo na Brac :D
leszekbluesfan
Podróżnik

Postnapisał(a) leszekbluesfan » 24.07.2009 12:25

witam jedz na ciovo sa tam male uroklive miejscowosci mam dwa namiary
jackiller
Croentuzjasta

Postnapisał(a) jackiller » 24.07.2009 12:43

Tylko nie zapomnij o pewnym skromnym szczególe, że jak wyspa jest tylko z promem to np: na taką Brać dopłacasz min STÓWKĘ za każdą przeprawę + 1h jazdy z takiego Bol-a + 1h przeprawa przy założeniu że ci prom nie spitoli bo będziesz czekał 1.5h na następny. Średnio to fajne.
Ja (33l, rodzina 2+1) byłem w tym roku pierwszy raz w Cro na Pagu i mnie odpowiadało bo i połączenie z lądem dobre i kilka fajnych miejsc blisko. Jak jesteś młodziaszek i lubisz zabawę to na Pagu jest Novalja z dyskotekami. Jeśłi nie - sporo innych ciekawych miejsc.
Co do Ciovo to tylko nie Okrug Gornji (nie wiem jak Slatine). Jedna wielka patelnia... domy i betony.
Plaża - jak kto woli... przy głównej niemalże drodze. Świeży oddech spalin. I permanentny korek na Ciovskim moście. Ja nie polecam. Tzn inaczej... porównując PAG (Pag) i Ciovo (Okrug) wybieram Pag. Ale... każdy chwali swoje.
Jak jedziesz na wariata to olej sentymenty i jedż gdzie cię nos zaprowadzxi. Na istrii podobno też jest ładnie.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone