Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

gdzie do chorwacji

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
crazydiver74
Autostopowicz
gdzie do chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) crazydiver74 » 01.08.2008 21:28

witam 07.08 wybieramy sie do chorwacji na pale z krakowa mam prosbe gdzie polecacie sie wybrac i jak dojechac najszybciej nie placac mega oplat za autostrady (czytalem ze przez slowenie wyjazd odpada ) z gory serdeczne dzieki
esebes
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) esebes » 01.08.2008 22:00

Ja właśnie wczoraj wróciłem.....powiem Ci że koszty winiet nie były az takie duze..jechałem przez Czechy koszt 330 koron to około 50 zł....dalej Austria 7.7 euro niecałe 30 zł tylko ze na 10 dni.... no a Słowenie objechałem bocznymi na lenart,ptuj,macelj .......... miejscowosc -to Ciovo jak dla mnie to super wysepka :D jesli chodzi o ceny to naprawde tanio polecam jak jak chcesz to przesle Ci numer tel. gdzie mowią po polsku zadzwonisz powiesz gdzie jesteś i po Ciebie wyjadą dalej to juz tylko cena......esebes@interia.pl powodzenia
jimmi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jimmi » 03.08.2008 11:59

Dla mnie prawdziwa Chorwacja zaczyna sie od Szybenika w dół, a najlepiej to pniżej Splitu. każda miejscowość w tym regionie ma swój urok i jest świetnym miejscem do wypoczynku.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone