Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie by tu spuścić paliwa trochę z Tira na 86

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 21.06.2011 19:51

Gdzie by tu spuścić paliwa trochę z Tira na 86. Trasa długa, bezpieczna, dużo polskich Tirów jeżdzi. Czy koledzy korzystali z tej opcji i za ile. Pare sekund strachu i paliwko za połowę ceny. Róznice na rakiję można przeznaczyć. Pozdrawiam kolegów i koleżanki.
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 21.06.2011 19:54

darek1 napisał(a):Gdzie by tu spuścić paliwa trochę z Tira na 86. Trasa długa, bezpieczna, dużo polskich Tirów jeżdzi. Czy koledzy korzystali z tej opcji i za ile.

8O 8O 8O Taki żarcik :D
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 21.06.2011 20:02

greenrs napisał(a):
darek1 napisał(a):Gdzie by tu spuścić paliwa trochę z Tira na 86. Trasa długa, bezpieczna, dużo polskich Tirów jeżdzi. Czy koledzy korzystali z tej opcji i za ile.

8O 8O 8O Taki żarcik :D

Jaki żarcki ??? Ja tu tanio paliwa chce kupić na podróż. Za połowe ceny dojade. Reszta na mule i rakije wydam. Pozdrawiam
Iggy
Cromaniak

Postnapisał(a) Iggy » 21.06.2011 20:09

Jedź przez Ukrainę :P

A poza tym jakoś nie potrafiłbym zaczepiać TIR'owców, czy nie sprzedaliby trochę ON :-)
Patroniusz
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Patroniusz » 22.06.2011 08:39

To jest najzwyklejsza kradziez i podlegacie karze obaj.Wstydzilbys sie nawet takie bzdury wypisywac.Jedz lepiej na Ukraine to nie bedziesz musial takich szopek odstawiac![/code]
szary779
Cromaniak

Postnapisał(a) szary779 » 22.06.2011 09:13

Patroniusz napisał(a):To jest najzwyklejsza kradziez i podlegacie karze obaj.Wstydzilbys sie nawet takie bzdury wypisywac.Jedz lepiej na Ukraine to nie bedziesz musial takich szopek odstawiac![/code]

Nie denerwuj się :idea: Darek1 to nasz forumowy folklor i ma specyficzne poczucie humoru a przynajmniej tak mu się wydaje. Pobędziesz trochę na forum to sam się przekonasz.Najlepiej nie zwracać uwagi na zaczepki- to typ który napisze prawdę kiedy się pomyli :D
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 22.06.2011 18:29

Patroniusz napisał(a):To jest najzwyklejsza kradziez i podlegacie karze obaj.Wstydzilbys sie nawet takie bzdury wypisywac.Jedz lepiej na Ukraine to nie bedziesz musial takich szopek odstawiac![/code]

Żadna kradzież tylko operatywność i przejęcie inicjatywy. Żeby wszyscy byli tak operatywni jak ja to nikt by nie narzekał tylko cieszył się z życia. Pozdrawiam.
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 22.06.2011 18:45

darek1 napisał(a):Żadna kradzież tylko operatywność i przejęcie inicjatywy. Żeby wszyscy byli tak operatywni jak ja to nikt by nie narzekał tylko cieszył się z życia. Pozdrawiam.

Gdyby wszyscy byli "tak operatywni" to ja na pewno bym do Chorwacji nie jeździł, bo było by mi wstyd że jestem Polakiem (chociaż dzięki takim jak ty, czasami i tak jest mi wstyd). Taką "operatywność" to ja znam z "Misia" Bareji i miałem nadzieję, że te czasy już nie wrócą. Cóż, myliłem się... Wypchaj już tego merca ze stodoły, załóż dresik, podkalonówki, na nie sandałki i gnaj do Chorwacji. Mam nadzieję, że ja cię tam nie spotkam :lol:
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 22.06.2011 18:49

greenrs napisał(a):
darek1 napisał(a):Żadna kradzież tylko operatywność i przejęcie inicjatywy. Żeby wszyscy byli tak operatywni jak ja to nikt by nie narzekał tylko cieszył się z życia. Pozdrawiam.

Gdyby wszyscy byli "tak operatywni" to ja na pewno bym do Chorwacji nie jeździł, bo było by mi wstyd że jestem Polakiem (chociaż dzięki takim jak ty, czasami i tak jest mi wstyd). Taką "operatywność" to ja znam z "Misia" Bareji i miałem nadzieję, że te czasy już nie wrócą. Cóż, myliłem się... Wypchaj już tego merca ze stodoły, załóż dresik, podkalonówki, na nie sandałki i gnaj do Chorwacji. Mam nadzieję, że ja cię nie tam nie spotkam :lol:

A kolega Greenrs to nie kombinuje. Kto kombinuje ten żyje i powiem bez żenady, że należy mu się szacunek tak jak wszystkim. Zresztą od 50 litrów wachy na lewo nic się nie stanie. Po co drożej kupować. Kolega się boi czy ma dolegliwości chorobowe.
Iggy
Cromaniak

Postnapisał(a) Iggy » 22.06.2011 22:27

A wiesz, ile byś zaoszczędził, gdybyś został w domu??
consett0805
Cromaniak

Postnapisał(a) consett0805 » 22.06.2011 23:19

darek1 napisał(a):

Żadna kradzież tylko operatywność i przejęcie inicjatywy. Żeby wszyscy byli tak operatywni jak ja to nikt by nie narzekał tylko cieszył się z życia. Pozdrawiam.

Stalin swoje, Gierek swoje, generał swoje i tak o to paplamy się w gów.. od 60 lat bo tacy jak Ty też swoje. Takie Kombinatorstwo to inaczej kradzież bo przecież to tylko jedna śrubka czy papier toaletowy czy jakiś litr paliwa - prawda? A ktoś za to zapłacił. Oj oj oj dlatego jeszcze ze 20 lat się pomęczymy. Bo tak jak te przyszłe pokolenia w Polsce nie zrozumieją komedii Miś czy Alternatywy tak samo cudzoziemcy ich nie mogli zrozumieć 20 lat temu.
koledr
Croentuzjasta

Postnapisał(a) koledr » 23.06.2011 06:30

Panowie a może skończymy już tą dyskusję na temat paliwa i kombinowania gdzie taniej i wrócimy do tematu.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 23.06.2011 07:48

Teraz już możecie dyskutować do woli, tylko proszę trzymać poziom :wink:
consett0805
Cromaniak

Postnapisał(a) consett0805 » 23.06.2011 12:57

koledr napisał(a):Panowie a może skończymy już tą dyskusję na temat paliwa i kombinowania gdzie taniej i wrócimy do tematu.

Wróćmy do tematu? A jaki był temat? :D
Artur68
Cromaniak

Postnapisał(a) Artur68 » 23.06.2011 13:24

Kierowcy Tirów, którzy chcą sprzedać paliwo umieszczają z tyłu naczepy taką żółtą odblaskową tablicę ( A4 ).Wystarczy ich wyprzedzić, włączyć na chwilę światła awaryjne i kontakt nawiązany.Zjeżdżamy na pobocze i tankujemy.
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Gdzie by tu spuścić paliwa trochę z Tira na 86
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone