greenrs napisał(a):darek1 napisał(a):Gdzie by tu spuścić paliwa trochę z Tira na 86. Trasa długa, bezpieczna, dużo polskich Tirów jeżdzi. Czy koledzy korzystali z tej opcji i za ile.
![]()
![]()
Taki żarcik
.png)

.png)
.png)
Patroniusz napisał(a):To jest najzwyklejsza kradziez i podlegacie karze obaj.Wstydzilbys sie nawet takie bzdury wypisywac.Jedz lepiej na Ukraine to nie bedziesz musial takich szopek odstawiac![/code]
Patroniusz napisał(a):To jest najzwyklejsza kradziez i podlegacie karze obaj.Wstydzilbys sie nawet takie bzdury wypisywac.Jedz lepiej na Ukraine to nie bedziesz musial takich szopek odstawiac![/code]
.png)
darek1 napisał(a):Żadna kradzież tylko operatywność i przejęcie inicjatywy. Żeby wszyscy byli tak operatywni jak ja to nikt by nie narzekał tylko cieszył się z życia. Pozdrawiam.
greenrs napisał(a):darek1 napisał(a):Żadna kradzież tylko operatywność i przejęcie inicjatywy. Żeby wszyscy byli tak operatywni jak ja to nikt by nie narzekał tylko cieszył się z życia. Pozdrawiam.
Gdyby wszyscy byli "tak operatywni" to ja na pewno bym do Chorwacji nie jeździł, bo było by mi wstyd że jestem Polakiem (chociaż dzięki takim jak ty, czasami i tak jest mi wstyd). Taką "operatywność" to ja znam z "Misia" Bareji i miałem nadzieję, że te czasy już nie wrócą. Cóż, myliłem się... Wypchaj już tego merca ze stodoły, załóż dresik, podkalonówki, na nie sandałki i gnaj do Chorwacji. Mam nadzieję, że ja cię nie tam nie spotkam
.png)
darek1 napisał(a):Patroniusz napisał(a):To jest najzwyklejsza kradziez i podlegacie karze obaj.Wstydzilbys sie nawet takie bzdury wypisywac.Jedz lepiej na Ukraine to nie bedziesz musial takich szopek odstawiac![/code]
Żadna kradzież tylko operatywność i przejęcie inicjatywy. Żeby wszyscy byli tak operatywni jak ja to nikt by nie narzekał tylko cieszył się z życia. Pozdrawiam.
.png)
koledr napisał(a):Panowie a może skończymy już tą dyskusję na temat paliwa i kombinowania gdzie taniej i wrócimy do tematu.