Bocian napisał(a):szary779 napisał(a):Nie karmić TROLLA wełniane istoty
Bardzo celnie powiedziane![]()
Bocian ..... wszystko popsujesz.
Trocki napisał(a):Witam
Alez ty darek1 burakiem jestes, az zal ciebie, Mam nadzieje ze kiedys dostaniesz jakasnauczke np. zabraknie ci tego paliwa na autostradzie.
Jak cie niestac jechac to nie jedz, anie okradsz innych.
.png)
darek1 napisał(a):Trocki napisał(a):Witam
Alez ty darek1 burakiem jestes, az zal ciebie, Mam nadzieje ze kiedys dostaniesz jakasnauczke np. zabraknie ci tego paliwa na autostradzie.
Jak cie niestac jechac to nie jedz, anie okradsz innych.
Nie rozumiem kolegi Jeśli kolega chce wydać więcej pieniędzy na wachę na oficjalnych stacjach paliw to niech wydaje. Natomiast niech nie wymyśla mi od buraków. To, że trochę wachy do samochodu zorganizuję na parkingu dla tirów to chyba nie powinno koledze przeszkadzać. W końcu to moja sprawa. Zamiast wydać na paliwo 1200 zł wydam 600 zł. No chyba widać różnicę. Pozdrawiam
.png)
woka napisał(a):TIR na gazie i PB nie jeździ (przynajmniej ja takiego nie widziałem).
.png)
weldon napisał(a):woka napisał(a):TIR na gazie i PB nie jeździ (przynajmniej ja takiego nie widziałem).
Służę uprzejmie
.png)
darek1 napisał(a):Żadna kradzież tylko operatywność i przejęcie inicjatywy. Żeby wszyscy byli tak operatywni jak ja to nikt by nie narzekał tylko cieszył się z życia.
.png)
maniust napisał(a): P.S. darek1 jak zwykle se jaja robi , a co niektórzy łykają...........
.png)
maniust napisał(a): P.S. darek1 jak zwykle se jaja robi , a co niektórzy łykają...........
darek1 napisał(a):Ciekawe po ile pod koniec lipca można było skołować paliwo od Kierowców Tirów. Bardzo dużo ich jeżdzi trasą 86 na Węgrzech. Chętnie sprzedaja wachę za pół ceny. Problemem jest tylko mała ilośc parkingów. Ja tam sobie radziłem, krótka rozmowa na kanale 28 CB z kierowcą Tira, wjazd na pole kukurydzy, lejek do karnistra pare sekund strachu i po robocie. Najgorzej jest kiedy kierowcy polskich samochodów gapia sie na nas. kierowcy innych samochodów osobowych zatrzymują sie i pytają co sie stało. Trzeba powiedzieć, że na zachodzie sa bardzo kulturalni kierowcy, dobrze wychowani i praworzadni. Pozdrawiam
AndrzejJ. napisał(a):darek1 napisał(a):Ciekawe po ile pod koniec lipca można było skołować paliwo od Kierowców Tirów. Bardzo dużo ich jeżdzi trasą 86 na Węgrzech. Chętnie sprzedaja wachę za pół ceny. Problemem jest tylko mała ilośc parkingów. Ja tam sobie radziłem, krótka rozmowa na kanale 28 CB z kierowcą Tira, wjazd na pole kukurydzy, lejek do karnistra pare sekund strachu i po robocie. Najgorzej jest kiedy kierowcy polskich samochodów gapia sie na nas. kierowcy zagranicznych samochodów osobowych zatrzymują sie i pytają co sie stało. Trzeba powiedzieć, że na zachodzie sa bardzo kulturalni kierowcy, dobrze wychowani i praworzadni. Pozdrawiam
Czasami piszesz kretyńsko,ale jak można być takim idiotą.![]()
Tracić czas na napisanie długiego idiotycznego postu.![]()
Jesteś kretynem?