Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie by tu spuścić paliwa trochę z Tira na 86

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 23.06.2011 20:57

Bocian napisał(a):
szary779 napisał(a):Nie karmić TROLLA wełniane istoty :wink:

Bardzo celnie powiedziane :lol: :lol:

Bocian ..... wszystko popsujesz. :wink: ( przecież taka kreatywność jest tańsza od LPG) :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.06.2011 06:57

Trocki napisał(a):Witam
Alez ty darek1 burakiem jestes, az zal ciebie, Mam nadzieje ze kiedys dostaniesz jakasnauczke np. zabraknie ci tego paliwa na autostradzie.
Jak cie niestac jechac to nie jedz, anie okradsz innych.

Nie rozumiem kolegi Jeśli kolega chce wydać więcej pieniędzy na wachę na oficjalnych stacjach paliw to niech wydaje. Natomiast niech nie wymyśla mi od buraków. To, że trochę wachy do samochodu zorganizuję na parkingu dla tirów to chyba nie powinno koledze przeszkadzać. W końcu to moja sprawa. Zamiast wydać na paliwo 1200 zł wydam 600 zł. No chyba widać różnicę. Pozdrawiam
marlon35
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marlon35 » 24.06.2011 07:11

darek1 napisał(a):
Trocki napisał(a):Witam
Alez ty darek1 burakiem jestes, az zal ciebie, Mam nadzieje ze kiedys dostaniesz jakasnauczke np. zabraknie ci tego paliwa na autostradzie.
Jak cie niestac jechac to nie jedz, anie okradsz innych.

Nie rozumiem kolegi Jeśli kolega chce wydać więcej pieniędzy na wachę na oficjalnych stacjach paliw to niech wydaje. Natomiast niech nie wymyśla mi od buraków. To, że trochę wachy do samochodu zorganizuję na parkingu dla tirów to chyba nie powinno koledze przeszkadzać. W końcu to moja sprawa. Zamiast wydać na paliwo 1200 zł wydam 600 zł. No chyba widać różnicę. Pozdrawiam

Wszystko kupujesz kradzione , bo jest tańsze :?: 8O
Pokutuje jeszcze w u niektórych Polaków komuna gdzie kombinator i złodziej wynoszący i sprzedający na boku co się da z zakładu pracy miał status zaradnego.

Kierowca sprzedający na boku ukręcone paliwo jest zwyczajnym złodziejem okradajacym swojego pracodawcę..... :evil:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.06.2011 07:30

Darek
Hola, hola ..... może Ci źle doradziłem. Zdajesz sobie chyba sprawę, że TIR jeździ na ON. Ty masz pojazd na ON :?:
Jak masz na benzynę lub LPG to nic z tego. TIR na gazie i PB nie jeździ (przynajmniej ja takiego nie widziałem).
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.06.2011 07:44

Zmieniłem samochód na diesla. Trzeba być operatywnym kolego Woka :wink: . Kto handluje ten pije i żyje :wink: . Pozdrawiam kolegę serdecznie.

Kolega Marlon nie bardzo wiem o co ci chodzi??? Przecież nikt Ci nie zabrania być przedsiębiorczym.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 24.06.2011 07:46

woka napisał(a):TIR na gazie i PB nie jeździ (przynajmniej ja takiego nie widziałem).

Służę uprzejmie ;)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.06.2011 08:21

weldon napisał(a):
woka napisał(a):TIR na gazie i PB nie jeździ (przynajmniej ja takiego nie widziałem).

Służę uprzejmie ;)

O, cholercia .....
Trzeba się spieszyć póki jeszcze na ON jezdżą. :wink:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 24.06.2011 08:45

darek1 napisał(a):Żadna kradzież tylko operatywność i przejęcie inicjatywy. Żeby wszyscy byli tak operatywni jak ja to nikt by nie narzekał tylko cieszył się z życia.

...........i gdyby wszyscy byli operatywni jak ty , to nikt na forum by nie marudził że w Cro jest drogo itp. :lol: ...........byli i tacy tu , co kartofle do Cro wieżli , a też i paliwo w kanistrach w bagażniku oraz cysternę z paliwem na haku , to się nazywa operatywność !

P.S. darek1 jak zwykle se jaja robi , a co niektórzy łykają........... :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.06.2011 08:52

maniust napisał(a): P.S. darek1 jak zwykle se jaja robi , a co niektórzy łykają........... :lol:

Już wszystko jasne po co Darkowi tańsze paliwo :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.06.2011 08:59

maniust napisał(a): P.S. darek1 jak zwykle se jaja robi , a co niektórzy łykają........... :lol:

Wedle mojego rozeznania to pyta się poważnie i ja mu poważnie odpowiadam. A, co. :!: :wink:
Jajców nie robimy tylko kreatywność i opertywność trenujemy coby w trasie nas nic złego nie spotkało.
Musimy jeszcze obadać jak zaoszczędzić na zużyciu opon. Od TIR-a nie podejdą :(
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.06.2011 09:01

Zawsze możesz mu na postoju na pakę wjechać, tylko bądź czujny co się na Madagaskarze nie obudzisz :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.06.2011 09:09

Rysio napisał(a):Zawsze możesz mu na postoju na pakę wjechać, tylko bądź czujny co się na Madagaskarze nie obudzisz :wink:

O tym nie pomyślałem. Dzięki :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.07.2011 21:56

Ciekawe po ile pod koniec lipca można było skołować paliwo od Kierowców Tirów. Bardzo dużo ich jeżdzi trasą 86 na Węgrzech. Chętnie sprzedaja wachę za pół ceny. Problemem jest tylko mała ilośc parkingów. Ja tam sobie radziłem, krótka rozmowa na kanale 28 CB z kierowcą Tira, wjazd na pole kukurydzy, lejek do karnistra pare sekund strachu i po robocie. Najgorzej jest kiedy kierowcy polskich samochodów gapia sie na nas. kierowcy zagranicznych samochodów osobowych zatrzymują sie i pytają co sie stało. Trzeba powiedzieć, że na zachodzie sa bardzo kulturalni kierowcy, dobrze wychowani i praworzadni. Pozdrawiam
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 31.07.2011 22:00

darek1 napisał(a):Ciekawe po ile pod koniec lipca można było skołować paliwo od Kierowców Tirów. Bardzo dużo ich jeżdzi trasą 86 na Węgrzech. Chętnie sprzedaja wachę za pół ceny. Problemem jest tylko mała ilośc parkingów. Ja tam sobie radziłem, krótka rozmowa na kanale 28 CB z kierowcą Tira, wjazd na pole kukurydzy, lejek do karnistra pare sekund strachu i po robocie. Najgorzej jest kiedy kierowcy polskich samochodów gapia sie na nas. kierowcy innych samochodów osobowych zatrzymują sie i pytają co sie stało. Trzeba powiedzieć, że na zachodzie sa bardzo kulturalni kierowcy, dobrze wychowani i praworzadni. Pozdrawiam

Czasami piszesz kretyńsko,ale jak można być takim idiotą. :D
Tracić czas na napisanie długiego idiotycznego postu. :D
Jesteś kretynem? :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.07.2011 22:01

AndrzejJ. napisał(a):
darek1 napisał(a):Ciekawe po ile pod koniec lipca można było skołować paliwo od Kierowców Tirów. Bardzo dużo ich jeżdzi trasą 86 na Węgrzech. Chętnie sprzedaja wachę za pół ceny. Problemem jest tylko mała ilośc parkingów. Ja tam sobie radziłem, krótka rozmowa na kanale 28 CB z kierowcą Tira, wjazd na pole kukurydzy, lejek do karnistra pare sekund strachu i po robocie. Najgorzej jest kiedy kierowcy polskich samochodów gapia sie na nas. kierowcy zagranicznych samochodów osobowych zatrzymują sie i pytają co sie stało. Trzeba powiedzieć, że na zachodzie sa bardzo kulturalni kierowcy, dobrze wychowani i praworzadni. Pozdrawiam

Czasami piszesz kretyńsko,ale jak można być takim idiotą. :D
Tracić czas na napisanie długiego idiotycznego postu. :D
Jesteś kretynem? :wink:

Do Ciebie mi dużo brakuje. :D
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Gdzie by tu spuścić paliwa trochę z Tira na 86 - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone