p.s. żona już tam była, pozdrawiam.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Marcin29 napisał(a):W NORMALNYM kraju pewni ludzie za to co zrobili wisieliby na sznurze...a u nas...
Nie wiem o jakich pewnych ludziach piszesz i co Oni zrobili oraz jaki to jest konkretnie NORMALNY kraj gdzie ludzie wiszą na sznurze![]()
![]()
krzysztofR napisał(a):alessandro i lubelski, czy to jest dyskusja na temat stanu polskich dróg?
.png)
.png)
krzysztofR napisał(a):W Polsce też mamy miłe chwile, jak np. obwodnica Garwolina , Lubartowa, czy bliżej mnie Gorzowa, a niedługo zapewne Nowej Soli. Te w Chorwacji też cieszą. Poza remontowanymi lub zamkniętymi zjazdami w Rjece gdzie zabłądziłem. Pozdro
krzysztofR napisał(a):alessandro i lubelski, czy to jest dyskusja na temat stanu polskich dróg?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Stan polskich dróg - wizja przyszłości - Zakopianka rok 2050
............................................
![]()
![]()
.png)
asikx napisał(a):W sumie tak to może wyglądać, poza jednym szczegółem. W 2050 Zakopianka będzie miała po jednym pasie ruchu w każdą stronę.
Górale będą górą!!!
Pozdrawiam
Rafał
.png)
JacYamaha napisał(a):Panie Januszu - ilustracja wybrana tendencyjnie.
Pozdrawiam
Jacek
alessandro1977 napisał(a):krzysztofR napisał(a):alessandro i lubelski, czy to jest dyskusja na temat stanu polskich dróg?
A masz jakiekolwiek przeciwskazania do tego byśmy porozmawiali o stanie polskich dróg ??? Co to w ogóle za pytanie ???