Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

" . " czyli koniec obyczajowej wolności

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.11.2014 20:43

baunty napisał(a):Gdzieś tam czytałem, że Sławek wybiera się na narty do Krynicy....Ku...wa nie jedź, bo jak nie będzie sniegu, to wiesz przez kogo :mrgreen:

Dlatego zrezygnowałem i nie ma już wpisu w kalendarzu :) :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 16.11.2014 17:41

....... "Vjetar był kiedyś władzą na tym Forum. Zostało mu wnikanie."

Tobie coś zostało ?
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 16.11.2014 17:45

bluesman napisał(a):....... "Vjetar był kiedyś władzą na tym Forum. Zostało mu wnikanie."

Tobie coś zostało ?

A masz coś do mnie? :evil: Bo ja Ciebie nie zaczepiam, więc bujaj się.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.11.2014 17:51

A więc widać początki...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.11.2014 17:54

Moderacja bryluje a kwiatki rosną nadal :)
jasio napisał(a):Nie mazać się zboki popaprane spermą. Dobrze że PAN ADMIN skończył z tym kurewstwem, jeszcze powinno się wychłostać autora tematu .

Czy dlatego, że dotyczą zdjęć moderatora Janusza Bajcera?
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 16.11.2014 17:56

jara napisał(a):
bluesman napisał(a):....... "Vjetar był kiedyś władzą na tym Forum. Zostało mu wnikanie."

Tobie coś zostało ?

A masz coś do mnie? :evil: Bo ja Ciebie nie zaczepiam, więc bujaj się.

kolejny młody stary, cromaniak w starym stylu ? bujaj się ? wot kultura ........... z pewnością to nie było czepianie się ...... no skąd. Czyżby za Twoich czasów był ? coś możesz konstruktywnie napisać ? wątpię raczej jedna Pani drugiej Pani ....
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.11.2014 18:00

Kolejny ból brzucha po starych flakach z olejem...
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 16.11.2014 18:23

Bocian napisał(a):Moderacja bryluje a kwiatki rosną nadal :)
jasio napisał(a):Nie mazać się zboki popaprane spermą. Dobrze że PAN ADMIN skończył z tym kurewstwem, jeszcze powinno się wychłostać autora tematu .

Czy dlatego, że dotyczą zdjęć moderatora Janusza Bajcera?

Abstrahując od zdjęć, za mniej wyrafinowane epitety były "nagrody".
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 16.11.2014 18:35

Czyżby sezon na banany się zaczął ? :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.11.2014 18:35

walp napisał(a):Abstrahując od zdjęć, za mniej wyrafinowane epitety były "nagrody".

A dodaj jeszcze kto ewentualnie ich używał :) Reakcja była bliska prędkości światła :) No ale przecież nie piekarnia :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 16.11.2014 18:40

Warto czasami pogadać z niektórymi prywatnie, wal się, mam dupie, kurwa mać, ja nie piję, Ty za to za dużo jak miło słyszeć :) :papa:

PS. Nie mam tu na myśli Bociana, którego jako adwersarza szanuję :)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 17.11.2014 11:50

A ja tam nie tęsknię za tym słynnym wątkiem, bo kiedy wpadałem, to z reguły widziałem tekst o edycji postu z pustym postem oczywiście.

Jeśli chodzi o wpis usera jasio, to rzeczywiście coś nie gra, bo za niegłośne beknięcia dostawało się bana.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 17.11.2014 12:49

Zdjęcia znikały bo takie było założenie. Nie było moim celem tworzenie zbioru zdjęć. Chodziło o krótkotrwałą wrzutkę, co by pokazać , że nie taki diabeł straszny, a na nagie ciało można patrzeć w kategoriach estetyki i nie ma w tym żadnej wulgarności. Nie chciałem też drażnić nagim zbiorem świętych mężów i niektórych kobiet.
Słowem taki program minimum. Niestety, w państwie wyznaniowym do którego śmiałym, szybkim krokiem zmierzamy, nawet takie tyci, tyci bezeceństwa się cenzuruje.

Obrazek
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 17.11.2014 18:59

realista2 napisał(a): Niestety, w państwie wyznaniowym do którego śmiałym, szybkim krokiem zmierzamy, nawet takie tyci, tyci bezeceństwa się cenzuruje.

A Ty dalej szlochasz :( " Chłopaki nie płaczą " no chyba że blondi za kratkami to TY :roll:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 17.11.2014 19:00

:) spojrzenie zza krat
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

" . " czyli koniec obyczajowej wolności - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone