Cisza........ e tam, to raczej zasłona litościwego milczenia.
W końcu niecodziennie ktoś publicznie wyznaje, że jest idiotą.
baunty napisał(a):A dlaczego zamknięcie TEGO wątku jest tak opłakiwane ?
Blaugrana napisał(a):baunty napisał(a):A dlaczego zamknięcie TEGO wątku jest tak opłakiwane ?
Ja też tego nie rozumiem.
Jednak z drugiej strony jestem ciekawa dlaczego go skasowano bo nagość tam pokazywana była w sposób przyzwoity, dość subtelny, bez wulgarnych treści.
Wiele dzieł sztuki trzeba byłoby wycofać z muzeów gdyby chodziło tylko o nagość.
Blaugrana napisał(a):Ja tego tak nie nazwałam.
"Opłakiwane" uznałam za metaforę. Może inaczej- oprotestowywane, krytykowane...
Dlaczego akurat ten wątek - jestem ciekawa ... Czy chodziło tylko o nagość ?
.png)
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Ja tego tak nie nazwałam.
"Opłakiwane" uznałam za metaforę. Może inaczej- oprotestowywane, krytykowane...
Dlaczego akurat ten wątek - jestem ciekawa ... Czy chodziło tylko o nagość ?
Nie ma akurat tego wątku. Jest ten wątek bo żaden inny nie został zamknięty. To o jakim innym można pisać?
.png)
Blaugrana napisał(a):baunty napisał(a):A dlaczego zamknięcie TEGO wątku jest tak opłakiwane ?
Ja też tego nie rozumiem.
Jednak z drugiej strony jestem ciekawa dlaczego go skasowano bo nagość tam pokazywana była w sposób przyzwoity, dość subtelny, bez wulgarnych treści.
Wiele dzieł sztuki trzeba byłoby wycofać z muzeów gdyby chodziło tylko o nagość.
.png)
FUX napisał(a):To jest kolejny wątek do zamknięcia.
.png)
.png)
Bocian napisał(a):No proszę temacik wisi, teksty na szacownym forum wisząJak trzeba było konfabulować, podejrzewać, wielu było chętnych. Teraz jak widać czarno na białym pana Jasia i jaki ma stosunek do uczestników tego wątku i do samego wątku, cisza jak po śmierci organisty
.png)
alias21 napisał(a):Nie ma tematu to nie ma....Jednym szkoda innym mniej....![]()
Ale to kminienie o Bocianie moim zdaniem jest co najmniej "kulawe"...
Macie jeden z drugim jaja to pokazać...przedstawić twarde dowody...a nie ujadać jak kundle zza płotu....
Każdy coś tam wie..coś słyszał,czytał....ale konkretów jakby nie było....
O dupę rozbić taką bajerę....
Można kogoś lubić..mniej lubić..zgadzać się z kimś lub nie...sympatyzować albo i nie..Ale to trochę już robi się niesmaczne moim zdaniem....
Obrońcy....pisać do władzy..do moderacji..do adminów....właścicieli....a nie na skróty....
I aby było jasne...nie znam Bociana...Chodzi o traktowanie się nawzajem....traktowanie ludzi....
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.