Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

" . " czyli koniec obyczajowej wolności

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 15.11.2014 12:08

Cisza........ e tam, to raczej zasłona litościwego milczenia.
W końcu niecodziennie ktoś publicznie wyznaje, że jest idiotą.
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 15.11.2014 13:00

A dlaczego zamknięcie TEGO wątku jest tak opłakiwane ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.11.2014 14:09

baunty napisał(a):A dlaczego zamknięcie TEGO wątku jest tak opłakiwane ?

Ja też tego nie rozumiem.
Jednak z drugiej strony jestem ciekawa dlaczego go skasowano bo nagość tam pokazywana była w sposób przyzwoity, dość subtelny, bez wulgarnych treści.
Wiele dzieł sztuki trzeba byłoby wycofać z muzeów gdyby chodziło tylko o nagość.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.11.2014 14:17

Blaugrana napisał(a):

Jednak z drugiej strony jestem ciekawa dlaczego go skasowano bo nagość tam pokazywana była w sposób przyzwoity, dość subtelny, bez wulgarnych treści.
Wiele dzieł sztuki trzeba byłoby wycofać z muzeów gdyby chodziło tylko o nagość.

Sądzisz, że jest opłakiwane? Moim zdaniem to zdziwienie a nie opłakiwanie. No i jaki inny został w ten sposób zamknięty?
Dla mnie ma to wyłącznie wymiar jeden. Jak to forum działa, jak interesują innych tematy nie związane z nimi samymi choć mogą być następnymi :) Dziś gołe dupy, jutro jutro może wątek z czyimiś prywatnymi przemyśleniami. Nie przystającymi do jakiejś ideologii. Znowu ktoś będzie wiedział lepiej co i kto ma myśleć :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.11.2014 14:26

Ja tego tak nie nazwałam.
"Opłakiwane" uznałam za metaforę. Może inaczej- oprotestowywane, krytykowane...
Dlaczego akurat ten wątek - jestem ciekawa ... Czy chodziło tylko o nagość ?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.11.2014 14:29

Blaugrana napisał(a):Ja tego tak nie nazwałam.

Nie ma akurat tego wątku. Jest ten wątek bo żaden inny nie został zamknięty. To o jakim innym można pisać?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.11.2014 16:36

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Ja tego tak nie nazwałam.

Nie ma akurat tego wątku. Jest ten wątek bo żaden inny nie został zamknięty. To o jakim innym można pisać?

Nie bądź taki skromny - został zamknięty jeszcze jeden temat (zresztą też po Twoim wpisie).
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 15.11.2014 18:00

Blaugrana napisał(a):

Zapewne administracja uznała, że wątek nie był spójny z kierunkiem rozwoju CroForum.
Nie pierwszy i nie ostatni.
Widać w "tym muzeum" potrzebne są inne "eksponaty".

PS Nie rozumiem co z tym wszystkim ma wspólnego forumowicz Bocian, czyżby dyżurny tekst - jest człowiek a wina się znajdzie ?

edit Pierwowzór: "dajcie człowieka, a paragraf się znajdzie"

Gdzieś tam czytałem, że Sławek wybiera się na narty do Krynicy....Ku...wa nie jedź, bo jak nie będzie sniegu, to wiesz przez kogo :mrgreen:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 15.11.2014 18:18

Forumowicz Bocian jest wszak cromaniakiem w starym stylu, co wszystko wyjaśnia... Wszelkie podejrzenia są bezpodstawne :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.11.2014 18:56

Nie ma tematu to nie ma....Jednym szkoda innym mniej.... :?
Ale to kminienie o Bocianie moim zdaniem jest co najmniej "kulawe"...
Macie jeden z drugim jaja to pokazać...przedstawić twarde dowody...a nie ujadać jak kundle zza płotu....
Każdy coś tam wie..coś słyszał,czytał....ale konkretów jakby nie było....
O dupę rozbić taką bajerę....
Można kogoś lubić..mniej lubić..zgadzać się z kimś lub nie...sympatyzować albo i nie..Ale to trochę już robi się niesmaczne moim zdaniem....
Obrońcy....pisać do władzy..do moderacji..do adminów....właścicieli....a nie na skróty....
I aby było jasne...nie znam Bociana...Chodzi o traktowanie się nawzajem....traktowanie ludzi.... :!:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 15.11.2014 18:59

To jest kolejny wątek do zamknięcia.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 15.11.2014 19:18

FUX napisał(a):To jest kolejny wątek do zamknięcia.

Zaiste interesująca zmiana stanowiska i jakże odważne wykasowanie poprzedniego postu.

PS.
Dla mnie sprawa jasna, komuś nie podobały się moje posty więc zamknął temat. Bocian nie miał z tym nic wspólnego. O co miałem do niego żal wyjaśniłem wcześniej.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 15.11.2014 19:41

Wiesz. Użyte słowa mogły kogoś urazić.

A drążenie tematu dalej nie ma sensu, stąd mój wpis, o bezsensie prowadzenia dalszej dyskusji.

W kwestii zamknięcia tamtego wątku „." podtrzymuję swoje zdanie, że admin powziął decyzję w sposób pochopny.
Teraz to ująłem zgrabniej.
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 15.11.2014 20:01

Bocian napisał(a):No proszę temacik wisi, teksty na szacownym forum wiszą :) Jak trzeba było konfabulować, podejrzewać, wielu było chętnych. Teraz jak widać czarno na białym pana Jasia i jaki ma stosunek do uczestników tego wątku i do samego wątku, cisza jak po śmierci organisty :lol:

Bocian pamiętasz może pierwotny tytuł tematu "." i jego autora :lol:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 15.11.2014 20:03

alias21 napisał(a):Nie ma tematu to nie ma....Jednym szkoda innym mniej.... :?
Ale to kminienie o Bocianie moim zdaniem jest co najmniej "kulawe"...
Macie jeden z drugim jaja to pokazać...przedstawić twarde dowody...a nie ujadać jak kundle zza płotu....
Każdy coś tam wie..coś słyszał,czytał....ale konkretów jakby nie było....
O dupę rozbić taką bajerę....
Można kogoś lubić..mniej lubić..zgadzać się z kimś lub nie...sympatyzować albo i nie..Ale to trochę już robi się niesmaczne moim zdaniem....
Obrońcy....pisać do władzy..do moderacji..do adminów....właścicieli....a nie na skróty....
I aby było jasne...nie znam Bociana...Chodzi o traktowanie się nawzajem....traktowanie ludzi.... :!:

Vjetar był kiedyś władzą na tym Forum. Zostało mu wnikanie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

" . " czyli koniec obyczajowej wolności - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone