Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

" . " czyli koniec obyczajowej wolności

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.11.2014 13:13

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):
jara napisał(a):Zdjęcie zamieszczone przez Bociana było bardziej erotyczne od innych? Pytam, bo nie widziałem.

Pokazywało mniej niż inne z niektórych tu prezentowanych zdjęć modelek.

To dlatego. Ma być widać, a wszelkie domysły pobudzają wyobraźnię i samodzielne myślenie, co jak widać, jest niewskazane.

Czyli to wina Arii Giovanni ;) Mogła się inaczej ustawić do zdjęcia :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.11.2014 13:45

Bocian napisał(a):Czyli twierdzisz, że gdyby ktoś inny w tym realista wkleił jakieś zdjęcie nagiej kobiety w wątek to nie zostałby zamknięty?

Pewności nie mam, fakt. Jak pisałem wyżej - chronologia wydarzeń. Realista wstawiał i wątek nie był zamykany (już w nowych realiach). Wpadłeś Ty i było "po herbacie".

Bocian napisał(a):I wątek został zamknięty nie za sprawą mojego postu tylko za sprawą (przymiotnik do wyboru) punktu regulaminu.

Jeśli Twoją intencją było wskazanie, że ten punkt regulaminu jest "słaby" (przymiotnik do wyboru) to Ci się udało. Tylko trochę szkoda.

Bocian napisał(a):nie było erotyczne i nie wywoływało podniecenia

Trzeba powołać biegłego lekarza seksuologa... :wink:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 12.11.2014 14:17

Vjetar napisał(a):Trzeba powołać biegłego lekarza seksuologa... :wink:

Inny lekarz jest tutaj potrzebny.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.11.2014 14:20

Vjetar napisał(a):
Bocian napisał(a):Czyli twierdzisz, że gdyby ktoś inny w tym realista wkleił jakieś zdjęcie nagiej kobiety w wątek to nie zostałby zamknięty?

Pewności nie mam, fakt. Jak pisałem wyżej - chronologia wydarzeń. Realista wstawiał i wątek nie był zamykany (już w nowych realiach). Wpadłeś Ty i było "po herbacie".

No to trzeba zapytać Prezesa. Układ? Userzy pod specjalnym nadzorem? :|
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 12.11.2014 17:21

Z nazwy działu Prawie Hyde Park admini coraz większy nacisk kładą na "prawie". Coraz mniej ma to z Hyde Parkiem wspólnego. Pora zmienić nazwę działu.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 12.11.2014 20:20

del.
Ostatnio edytowano 13.11.2014 06:57 przez FUX, łącznie edytowano 1 raz
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 12.11.2014 21:17

Bocianie,

rozumiem, że nie spodobało Ci się moje określenie o długim dziobie . O Twoim bociańskim dziobie, który jest....długi, nie ma co ukrywać, to fakt :lol:
Była to parafraza określenia - długi jęzor jakbyś nie kumał.
A teraz poważnie. Niestety mam jakąś kobiecą intuicję i przeczuwałem w momencie kiedy to pisałem, że dzięki Tobie tak się skończy ten wątek jak się skończył.
Dla jasności Twojej. Wątek z dziewczynami nie podniecał mnie jak sugerujesz, nawet się nie .... ślinłem :mrgreen: :lol: za mocno, wszystko co pisałem ja, i inni userzy, było w kontekście lepszych bądź gorszych żartów i wolnych od napinki komentarzy.
Dziwię się. że taki duży chłopiec jak Ty może posądzać innych dużych chłopców o to, że po zobaczeniu na zdjęciu rozebranej kobiety może im bić mocniej serducho. Chyba, że to Ty sam miałeś przyspieszony puls i tą miarą mierzyłeś i mnie :roll:

Teraz do kolegów userów

czy nie sądzicie, że powinniśmy zaapelować do Szanownego Admina o przywrócenie tego wątku :?:
choćby dla zasady. Wątek ten był taki jak wszystkie inne, ani gorszy ani lepszy, nikogo myślę tak na prawdę nie zawstydzał. Mam nadzieję, że nie chodziło tutaj o pokazanie kto tu rządzi.
Jestem przekonany, że jak do apelu przyłączy się Pan Bocian to wszystko skończy się dobrze :papa:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 12.11.2014 21:21

dario7 napisał(a):...

Jednak coś w tym wątku było :lol: :smo:
BigDaniel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) BigDaniel » 12.11.2014 21:37

Opowiadam sie ZA przywroceniem tematu!!!!!
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.11.2014 22:04

dario7 napisał(a):Bocianie,

rozumiem, że nie spodobało Ci się moje określenie o długim dziobie . O Twoim bociańskim dziobie, który jest....długi, nie ma co ukrywać, to fakt :lol:
Była to parafraza określenia - długi jęzor jakbyś nie kumał.
A teraz poważnie. Niestety mam jakąś kobiecą intuicję i przeczuwałem w momencie kiedy to pisałem, że dzięki Tobie tak się skończy ten wątek jak się skończył.
Dla jasności Twojej. Wątek z dziewczynami nie podniecał mnie jak sugerujesz, nawet się nie .... ślinłem :mrgreen: :lol: za mocno, wszystko co pisałem ja, i inni userzy, było w kontekście lepszych bądź gorszych żartów i wolnych od napinki komentarzy.
Dziwię się. że taki duży chłopiec jak Ty może posądzać innych dużych chłopców o to, że po zobaczeniu na zdjęciu rozebranej kobiety może im bić mocniej serducho. Chyba, że to Ty sam miałeś przyspieszony puls i tą miarą mierzyłeś i mnie :roll:

Teraz do kolegów userów

czy nie sądzicie, że powinniśmy zaapelować do Szanownego Admina o przywrócenie tego wątku :?:
choćby dla zasady. Wątek ten był taki jak wszystkie inne, ani gorszy ani lepszy, nikogo myślę tak na prawdę nie zawstydzał. Mam nadzieję, że nie chodziło tutaj o pokazanie kto tu rządzi.
Jestem przekonany, że jak do apelu przyłączy się Pan Bocian to wszystko skończy się dobrze :papa:

Nie zwracam uwagi na takie dziecięce zaczepki i teksty :) Słyszałem dużo gorsze i mnie nie rusza :) Wątek skończył się nie dzięki mnie tylko zamknął go admin. No chyba, że jest tu taka umowa, że każdy może wstawiać gołe dupy i jest ok a jak ja wstawię to wątek zniknie.
Nikogo o nic nie posądzam a tym bardziej o przyspieszony puls. Widocznie administracja chce zadbać o zdrowie userów i nie narażać ich na choroby serca, widocznie wiedzą lepiej co kogo podnieca i co dla kogo jest erotyką.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 13.11.2014 12:58

Jest takie stare powiedzonko :
"Psy szczekają karawana jedzie dalej".
BigDaniel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) BigDaniel » 14.11.2014 19:42

I co? Du.. blada. Albo ktos dobrze komus w du. . wchodzi. . . . Znajdzie sie jeden na 100 i namiesza. . . . .
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 14.11.2014 22:02

jasio napisał(a):Nie mazać się zboki popaprane spermą. Dobrze że PAN ADMIN skończył z tym kurewstwem, jeszcze powinno się wychłostać autora tematu .

Czy za dużo nie wypiłeś?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.11.2014 23:02

jasio napisał(a):Nie mazać się zboki popaprane spermą. Dobrze że PAN ADMIN skończył z tym kurewstwem, jeszcze powinno się wychłostać autora tematu .
Poniżej kolejne chwasty do wyrwania.

Tyle, że to zdjęcia wstawione przez Pana Moderatora :)
Tez chłosta? :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.11.2014 10:35

No proszę temacik wisi, teksty na szacownym forum wiszą :) Jak trzeba było konfabulować, podejrzewać, wielu było chętnych. Teraz jak widać czarno na białym pana Jasia i jaki ma stosunek do uczestników tego wątku i do samego wątku, cisza jak po śmierci organisty :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

" . " czyli koniec obyczajowej wolności - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone