napisał(a) dario7 » 12.11.2014 21:17
Bocianie,
rozumiem, że nie spodobało Ci się moje określenie o
długim dziobie . O Twoim bociańskim dziobie, który jest....długi, nie ma co ukrywać, to fakt
Była to parafraza określenia -
długi jęzor jakbyś nie kumał.
A teraz poważnie. Niestety mam jakąś kobiecą intuicję i przeczuwałem w momencie kiedy to pisałem, że dzięki Tobie tak się skończy ten wątek jak się skończył.
Dla jasności Twojej. Wątek z dziewczynami nie podniecał mnie jak sugerujesz, nawet się nie .... ślinłem

za mocno, wszystko co pisałem ja, i inni userzy, było w kontekście lepszych bądź gorszych żartów i wolnych od napinki komentarzy.
Dziwię się. że taki duży chłopiec jak Ty może posądzać innych dużych chłopców o to, że po zobaczeniu na zdjęciu rozebranej kobiety może im bić mocniej serducho. Chyba, że to Ty sam miałeś przyspieszony puls i tą miarą mierzyłeś i mnie
Teraz do kolegów userów
czy nie sądzicie, że powinniśmy zaapelować do Szanownego Admina o przywrócenie tego wątku
choćby dla zasady. Wątek ten był taki jak wszystkie inne, ani gorszy ani lepszy, nikogo myślę tak na prawdę nie zawstydzał. Mam nadzieję, że nie chodziło tutaj o pokazanie kto tu rządzi.
Jestem przekonany, że jak do apelu przyłączy się Pan Bocian to wszystko skończy się dobrze