Co warto jest zjesc na miejscu, np. jaka rybka jest najlepsza w smaku
Co polecacie?
Wiem ze burki, ale co jeszcze?
Tylko prosze bez owoców morza, ktorych niestety nie znosze
Co warto z Cro przywiezc juz wiem
.
.png)
.png)
woka napisał(a):Chyba nie jedziesz do Chorwacji aby sobie pojeść. Ale masz problem.
.png)
woka napisał(a):Chyba nie jedziesz do Chorwacji aby sobie pojeść. Ale masz problem.
Kuchnia kazdego kraju sklada sie na jego niepowtarzalny charakter i grzechem byloby jej chociaz nie sprobowac![]()
zasiade sobie w jakiejs przyjemnej konobie i skonsumuje grillowana makrelke, albo inne morskie i niemorskie cuda
.png)
.png)
ilusil napisał(a):
a jaka rybke oprocz makreli polecasz, jaka ichniejsza jest dobra?
z gory dzieki
.png)
madzia1981 napisał(a):Jeśli nie lubicie owoców morza o radzę omijac danie linglje- moja niewiedza skonczyła sie na tym że wyrzuciłam wszystko do kosza.![]()
.png)
madzia1981 napisał(a):Być w obcym kraju w innym klimacie i spróbować tamtejszej kuchni? Nic w tym przecież dziwnego.
.png)
woka napisał(a):madzia1981 napisał(a):Być w obcym kraju w innym klimacie i spróbować tamtejszej kuchni? Nic w tym przecież dziwnego.
Dla jasności ... nigdy nie korzystamy z apartamentów, nie gotujemy. Zawsze wszelkiej maści restauracje, konoby,... etc.
Będąc w Chorwacji przez 2 tygodnie to jak myślicie .... głodujemy. ? "Żarcie" to najmniej nas interesuje, chociaż przez tyle lat zapewne mamy niezłe doświadczenie.
.png)
woka napisał(a):"Żarcie" to najmniej nas interesuje, chociaż przez tyle lat zapewne mamy niezłe doświadczenie.
.png)
.png)
krzychu_72 napisał(a):Tak czy siak, uważam że oferta restauracji i barów w Chorwacji jest kiepska. Menu i smak potraw oferowanych przez zwykłe bary bistro w moim mieście bije je wszystkie na głowę,
.
krzychu_72 napisał(a):Tak czy siak, ja jako zdeklarowany mięsożerca, nie znajduję wiele ciekawego w ofercie gastronomicznej Cro
.png)