Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciovo - dobry wybor - POMOZCIE! Pierwszy raz w CRO

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zabofrog
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zabofrog » 16.07.2009 19:56

Witam Forumowiczów.
Tego lata zdecydowalam sie na wyjazd z rodzicami i chlopakiem do Chorwacji. Wybralismy Dalamcje - wiadomo z jakich powodów.
Od znajomego rodzicow dostalismy namiary na apartamenty z jednej z chorwackich stron - on poleca! A co wy o tym sadzicie??
Strona to www.coala-travel.com.

Jesli apartamenty oferowane przez ta strone wszystkie sa na wyspie Ciovo, w takich miejscowosciach jak Okrug Gornji. Jak na pierwszy raz, jestem pod wrazeniem. Chcialam sie dowiedziec od Was, co jest godne zobaczenia (ciekawe miejsca, moze jakies rejsy).
Moze ktos z Was ma sprawdzone miejsca w tym rejonie??
Prosila bym o namiary jezeli bedzie to mozliwe:)
Jaka trase polecacie - jade ze Szczecina do Trogir.

To tyle, czekam na Wasze Propozycje z niecierpliowscia:)
P.S. Piszcie wszystko co mozecie i polecacie, z checia skorzystam z Waszych rad, gdyz bede tam pierwszy raz.

Moj e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam,
Zaneta
Ostatnio edytowano 16.07.2009 20:25 przez zabofrog, łącznie edytowano 1 raz
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 16.07.2009 20:15

zabofrog napisał(a):Jesli chodzi o Dalmacje, to apartamenty sa na wyspie Ciovo. Jak na
Zaneta

Ciovo to centrum Dalmacji. :D
krzycholu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzycholu » 16.07.2009 20:23

Ciovo :?:
To chyba gdzieś w Cro, chyba ktoś pisał kiedyś na forum w tym temacie...
szukać, szukać i jeszcze raz szukać :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 16.07.2009 20:56

Jeżeli chodzi o Ciovo , to nie polecam... Może być każda inna wyspa , tylko nie Ciovo :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.07.2009 07:20

sk113
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sk113 » 18.07.2009 02:43

Byłem dwa razy na Ciovo, Okrug Dolnij. Wyspa super. Polecam odwiedzić Split z pałacem Dioklecjana. Po drodze do splitu warto zajrzeć do Solone, ruiny z czasów rzymskich. Polecam też wycieczkę w drugą stronę: Szybernik, Primosten.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.07.2009 06:25

sk113 napisał(a):Byłem dwa razy na Ciovo, Okrug Dolnij. Wyspa super. Polecam odwiedzić Split z pałacem Dioklecjana. Po drodze do splitu warto zajrzeć do Solone, ruiny z czasów rzymskich. Polecam też wycieczkę w drugą stronę: Szybernik, Primosten.

Solone? paluszki solone? Może Salona (vel obecny Solin)? :wink:

Pozdrawiam
zabofrog
Plażowicz
gdzie na nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) zabofrog » 18.07.2009 16:28

Witam Was :lol:
Mam jeszcze jedno pytanie do Was.
Jadziemy ze Szczecina, planujemy dojechac do Chrowacji i tam sie gdzies przespac. Czy mozecie polecic jakies sprawdzone miejsca nocelgowe? Gdzie najlepiej przekraczac granice (jedziemy na wyspe Ciovo)?
Czy ktos z Was pomogl by podac najlepsza trase dojazdu do Chorwacji??

Pozdrawiam :)
zabofrog
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zabofrog » 18.07.2009 16:31

...."Byłem dwa razy na Ciovo, Okrug Dolnij. Wyspa super...."

sk113
czy mogl bys podac namiary na ciekawe i sprawdzone apartamenty na Ciovo - bede wdzieczna bardzo :P
ewlii
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewlii » 18.07.2009 17:05

zabofrog co mogę ci polecić zaopatrzyć się w notesik i odwiedzić dział chorwckie ABC tam jest wszystko łącznie z miejscami które warto zobaczyć, w dziale samochodowym ludzie opisują dokładnie co i jak jeśli chodzi o różne warianty drogi na cro, gdzie nocować, namiary na kwatery itd... . My również jedziemy na Ciovo - pierwszy raz do Chorwacji i powiem szczerze lepiej nie pytać tylko czytać bo fantastycznie cromaniacy wszystko opisują. Naprawdę jest wszystko. I w ten sposób szybciej uzyskasz odpowiedź . Tyle się naczytałam i naoglądałam relacji z podróży, że najchętniej już dziś bym tam pojechała - a tu jeszcze 4 tygodnie do wyjazdu :evil:
zabofrog
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zabofrog » 18.07.2009 18:54

ewlii, dziekuje bardzo :) zcdecydowanie tak bede musiala zrobic, tylko czasami brakuje mi czasu :(
Dla mnie zostal jeszcze ponad miesiac, i takze nie moge sie doczekac!!!
Mam nadzieje ze czas zleci szybciutko:):)

Zycze udanego wypoczynku:)
Pozdrawiam
leszekbluesfan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekbluesfan » 19.07.2009 21:11

zabofrog napisał(a):ewlii, dziekuje bardzo :) zcdecydowanie tak bede musiala zrobic, tylko czasami brakuje mi czasu :(
Dla mnie zostal jeszcze ponad miesiac, i takze nie moge sie doczekac!!!
Mam nadzieje ze czas zleci szybciutko:):)pozdrowienia z ciovo podaje meila
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Zycze udanego wypoczynku:)
Pozdrawiam
leszekbluesfan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekbluesfan » 21.07.2009 20:37

zabofrog napisał(a):...."Byłem dwa razy na Ciovo, Okrug Dolnij. Wyspa super...."

sk113
czy mogl bys podac namiary na ciekawe i sprawdzone apartamenty na Ciovo - bede wdzieczna bardzo :P

witam jestem na ciovo od 10 dni wyspa spoko nie ma duzo turystow jutro wyjezdzam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl to jest adres wlascicielki pozdrawiam
hortus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hortus » 23.07.2009 12:41

Jadziemy ze Szczecina, planujemy dojechac do Chrowacji i tam sie gdzies przespac. Czy mozecie polecic jakies sprawdzone miejsca nocelgowe?
Polecam nocleg w Austrii miejscowość GRAZ - miejsce noclegu to OKOTEL, spałem tam i za nocleg dla 4 osób - 50 euro+śniadanie warunki bardzo dobre. Dodatkowo jest przy trasie nie wiele trzeba zboczyć. Życzę miłego wypczynku ja może za rok tam wrócę, naprawdę warto. :D
jakrena
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakrena » 26.07.2009 06:00

a ja, trochę na przekór by sprawdzić dlaczego nie jeździc na ciovo właśnie tam pojadę;) rezerwacja zrobiona, będziemy w mavarsticy, amma nadzieję ze to dobry wybór.. brak opinii o naszym apartamencie (znaleziony z netu) ale wygląda niezle, położenie chyba też nie najgorsze

http://www.villa-marta.net/villamarta.asp?lan=EN
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone