Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciovo - dobry wybor - POMOZCIE! Pierwszy raz w CRO

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zadie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zadie » 26.07.2009 11:56

jakrena napisał(a):a ja, trochę na przekór by sprawdzić dlaczego nie jeździc na ciovo właśnie tam pojadę;) rezerwacja zrobiona, będziemy w mavarsticy, amma nadzieję ze to dobry wybór.. brak opinii o naszym apartamencie (znaleziony z netu) ale wygląda niezle, położenie chyba też nie najgorsze

http://www.villa-marta.net/villamarta.asp?lan=EN

i bardzo dobrze ze jedziesz :D
ja byłam w zeszłym roku na ciovo i było super 8)
polecam wypożyczyć sobie skuter na jeden dzien i pojeżdzić po całej wyspie, widzoczki super i mozna sie nieźle opalić :hut:
pozdrav
kroma
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kroma » 26.07.2009 12:40

witam,Ciovo ....polecam,byliśmy w 2006 i w tym roku też pojedziemy !
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 26.07.2009 12:42

Witam zabofrog

Jaka trase polecacie - jade ze Szczecina do Trogir.

Proponuję jechać
tak
Pozdrawiam
wojtaskatowice
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtaskatowice » 27.07.2009 21:37

jakrena napisał(a):a ja, trochę na przekór by sprawdzić dlaczego nie jeździc na ciovo właśnie tam pojadę;) rezerwacja zrobiona, będziemy w mavarsticy, amma nadzieję ze to dobry wybór.. brak opinii o naszym apartamencie (znaleziony z netu) ale wygląda niezle, położenie chyba też nie najgorsze

http://www.villa-marta.net/villamarta.asp?lan=EN

Masz rację. Ja też tam jadę w tym roku i w zeszłym też tam byłem.
zabofrog
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zabofrog » 03.08.2009 17:00

Apartamenty zarezerwowane, plan zrobiony, droga obrana :) tylko jeszcze nocleg :? ..... Co i gdzie polecacie?? Jade trasa: Szczecin/Niemcy/Austria/Slowenia/Chorwacja
Czekam na Wasze propozycje :)
Pozdrawiam :D
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Ciovo - dobry wybor - POMOZCIE! Pierwszy raz w CRO - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone