Calapula napisał(a):Jednak jestem otwarty na argumenty
Podaj najpierw swoje, bo na razie to podałeś tezę.
.png)
Calapula napisał(a):cooleczka napisał(a):...
Calapula, daj spokój, chłopie. Próbujesz udowadniać i argumentować tezę z gruntu niedorzeczną. Mam wrażenie, że jej niedorzeczność sam dostrzegłeś ze 3 linijki temu, ale głupio Ci i brniesz dalej.
Sprawdziłem te 3 linijki temu i nie dostrzegłem nic podobnego. Nie jest mi głupio i brnę dalej choćby nie wiem co. Jednak jestem otwarty na argumenty i ucieszę się jeśli mnie ktoś przekona do zmiany zdania ale nie w ten sposób, cooleczko.
.png)
Bocian napisał(a):Calapula napisał(a):Nie jest skazany ale ma lepsze warunki do wyhodowania w sobie chama. Taką mam opinię i nic na to już nie poradzę.
Chętnie przeczytałbym o nich. Możesz uchylić rąbka tajemnicy?
.png)
cooleczka napisał(a):...
Ale to Twoja teza, a nie moja i Tobie powinno zależeć na jej udowodnieniu. To podobnie jak w wymiarze sprawiedliwości, nie wystarczy rzucić oskarżenie, trzeba je też udowodnić. Inaczej działa tu domniemanie niewinności
Calapula napisał(a):Bocian napisał(a):Calapula napisał(a):Nie jest skazany ale ma lepsze warunki do wyhodowania w sobie chama. Taką mam opinię i nic na to już nie poradzę.
Chętnie przeczytałbym o nich. Możesz uchylić rąbka tajemnicy?
Nie widzę sensu wałkowania tego. Mam takie zdanie i kropka.
.png)
Bocian napisał(a):Calapula napisał(a):Jednak jestem otwarty na argumenty
Podaj najpierw swoje, bo na razie to podałeś tezę.
.png)
Bocian napisał(a):Uwaga, najprawdopodobniej jestem chamem bo posiadanie broni powoduje, że jestem w grupie wysokiego ryzyka
Narka
Dziadek Maciek napisał(a):
A ja jestem sprzedawcą, handlarzem i wielokrotnie chętnie bym klienta wykopał ze sklepu ...
Muszę więc, Sławek, zmienić o Tobie zdanie, a szkoda, już się przyzwyczaiłem do tego jaki jesteś, tzn jaki byłeś do tej pory, a tu grupa ryzyka...straszne teorie

Calapula napisał(a):Może ja niejasno piszę, nie mam wprawy. Nie twierdzę, że człowiek z bronią palną jest chamem. Nie ma takiej zależności notorycznej. Jednak moja wiedza i doświadczenie długiego już życia nakazuje przyjąć, że to czynnik istotny. Jakoś tak się składa, że mogę tego oczekiwać.
.png)
Calapula napisał(a):Niektórych klientów należy się pozbywać.
Calapula napisał(a):Już po stażu powinniśmy nabrać takich podejrzeń a po 20 latach - pewności.

jara napisał(a):anakin napisał(a):Bo jak mam łuk.
Liczy się?
Wtedy Jesteś Czyngiz-Cham
.png)
FUX napisał(a):A ile chciałeś utargować?
Zamiast 198,9 zapłaciłeś 198,25 zł
Wg Twojego opisu facet był chamski ale Ty raczej mało poważny.
Zjebkę przyjąłeś za 65 groszy.
Smakował ten upust?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.