anakin napisał(a):Z tym wklejaniem linków, to byłbym ostrożniejszy.......
.png)

JackDaniels;) napisał(a):anakin napisał(a):Z tym wklejaniem linków, to byłbym ostrożniejszy.......
A co, obawiasz się czegoś![]()
Mosqito napisał(a):FUX napisał(a):Przecież zapytałem, czy to ten.![]()
Odpowiedzi brak.
Nie moja bajka.
Tak, to ten kantor.
.png)
Calapula napisał(a): Swoista technika negocjacyjna.
.png)
.png)
magg5 napisał(a):Calapula napisał(a): Swoista technika negocjacyjna.
A gdzie tu widzisz techniki negocjacyjne?! Może te teksty o zajadzie?! Czy może słowo "Wyp…" na koniec rozmowy?
...
Każdy z Nas chce być jako Klient obsługiwany na wysokim poziomie. Klient może zadać nawet najgłupsze pytanie, ale to nie powód, aby odzywać się do niego w ten sposób i kończyć rozmowę słowem "Wyp…"
Calapula napisał(a): Nie przesadzajmy z oczekiwaniami wobec ludzi którzy muszą na co dzień borykać się z problemami o jakich nam się w koszmarnym śnie nie jawi.
.png)
.png)
magg5 napisał(a):Rozumiem, ale ja zdecydowanie nie zgadzam się z Twoim zdaniem. Nie oczekuję od sprzedawcy "wieczorka z poezją" tylko kultury osobistej. Dlaczego mam jej nie oczekiwać w kantorze?
...
No ale cóż, jeżeli dla Ciebie stosowanie siły przez sprzedawcę jest normalne, to chyba się nie dogadamy![]()
Klienci czasem zachowują się bardzo dziwnie, ale autor wątku nie zasłużył na takie traktowanie jakie opisał, oczywiście w mojej opinii.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.