Nie mniej jednak po przeczytaniu czegoś takiego chwilowo odechciewa się wyjazdów...

reggaelove8778 napisał(a):Kochani jakiś czas temu natknęłam się na tym forum na taką wypowiedz jakiegoś internauty ( nie umiem jej odszukac niestety) jak ich wyjazd do Chorwacji z małym dzieckiem stał się koszmarem... Podobno dziecko bardzo się pochorowało i spędzili wczasy w szpitalu Choć z drugiej strony dziecko może się pochorować też w domu...
Już oczami wyobraźni widzę swojego Synka radośnie pluskającego się i bawiącego kamyczkami ahhh ;D
reggaelove8778 napisał(a):Magda75 podziwiam za odwagę ,rok temu jeszcze trzęsłam galotami jak mąż chciał jechać do CRO bo Synek miał roczek i wydawało i się ,że jest taki maluni...
Będziemy jechać z Rzeszowa więc nie jest tak bardzo daleko, oczywiście wyjazd na noc.
Planujemy tak ok 26 sierpnia wyjechać i spędzić ok 10 dni
Na celowniku mamy Południową Dalmację ,podoba nam się Tucepi ale mam obawy ,że będą straszne tłumy i Mały będzie przeszkadzał plażowiczom...? Po za tym jest tam chyba dosyć drogo...
Chciałam coś zarezerwować ale ceny przez internet KOSMOS 70-85 E za 3 osoby?
Nie wiem czy mądrze zrobimy ale chyba pojedziemy w ciemno...
reggaelove8778 napisał(a):........
Z tego co mi mówiła znajoma warto wziąć dla dziecka mineralną niegazowaną do picia i na kaszki aby uniknąć biegunek?