mkm napisał(a):A to łobuziakiPierwszy raz słyszę .
Wynika z tego , że wszyscy obrońcy Chorwacji przed bułgarskim atakiem , to jakieś tam ''trolle ''
A to ciekawe jest dopiero .
dobrze zrozumiałeś
.png)
mkm napisał(a):A to łobuziakiPierwszy raz słyszę .
Wynika z tego , że wszyscy obrońcy Chorwacji przed bułgarskim atakiem , to jakieś tam ''trolle ''
.png)
arturo72 napisał(a):mkm napisał(a):Jak żeś byl aż dwa razy - to możesz juz żółtodziobóm szczewiki glancować.
dokładnie tak,ale te żółtodzioby nie znają czegoś takiego jak "przeczące" skinięcie głową w Bułgarii,ekstremum w drodze przez Rumunię,spotkania z byłym wojownikiem w Serbii z gnatem przy żebrach,szczególną"sprzedaż" na bazarze w Turcji,"gościnność" w Grecjii czy "swobodę" na plaży we Włoszech itd.
.png)
arturo72 napisał(a):mkm napisał(a):A to łobuziakiPierwszy raz słyszę .
dobrze zrozumiałeś,no może nie wszyscy obrońcy Chorwacji w tym wątku są trollami
.png)
PAP napisał(a): Zgoda, wkradła się mała generalizacja, przepraszam... powinno być: niektórzy Cromaniacy ... tacy np. jak Rysio czy mkm ... przyznasz, ze z ICH wypowiedzi wynika, że HR FOREVER
![]()
Pozdrawiam,
PAP
.png)
PAP napisał(a):...I zadaje pytanie Tobie i innym, gdzie w HR we wrześniu znajdę studio z widokiem na morze, ze śniadaniem w cenie + basen w cenie 110 PLN = 28 EUR / noc ? ... bo ja jak szukałem, to jak znajdowałem 'cóś' za 40 EUR to byłem bardzo szczęśliwy, że już o śniadaniu czy basenie nie wspomnę...

to ja ewa napisał(a):renpol napisał(a):Moderator powinien to widzieć !
Moderator to powinien w końcu porządek zrobić
.png)
Piotrek_B napisał(a):PAP napisał(a):...I zadaje pytanie Tobie i innym, gdzie w HR we wrześniu znajdę studio z widokiem na morze, ze śniadaniem w cenie + basen w cenie 110 PLN = 28 EUR / noc ? ... bo ja jak szukałem, to jak znajdowałem 'cóś' za 40 EUR to byłem bardzo szczęśliwy, że już o śniadaniu czy basenie nie wspomnę...
Do PAP![]()
Znajdziesz (mowa o 4 osobach) i to bez najmniejszych problemów. I to niekoniecznie studio a apartament: kuchnia+living room+2 sypialnie.
We wrześniu trafic na coś poniżej 30 ojro to zaden problem. Również w ofertach z netu, które zazwyczaj są nieco wyższe niż te na które trafisz jadąc w ciemno.
arturo72 napisał(a):...
Nie warto chociaż raz odwiedzić Bułgarii ?

.png)
.png)
arturo72 napisał(a):Piotrek_B napisał(a):PAP napisał(a):...I zadaje pytanie Tobie i innym, gdzie w HR we wrześniu znajdę studio z widokiem na morze, ze śniadaniem w cenie + basen w cenie 110 PLN = 28 EUR / noc ? ... bo ja jak szukałem, to jak znajdowałem 'cóś' za 40 EUR to byłem bardzo szczęśliwy, że już o śniadaniu czy basenie nie wspomnę...
Do PAP![]()
Znajdziesz (mowa o 4 osobach) i to bez najmniejszych problemów. I to niekoniecznie studio a apartament: kuchnia+living room+2 sypialnie.
We wrześniu trafic na coś poniżej 30 ojro to zaden problem. Również w ofertach z netu, które zazwyczaj są nieco wyższe niż te na które trafisz jadąc w ciemno.
to teraz ja zadam pytanie,gdzie znajdę w Cro hotel *** (sypialnia+living room) na plaży ze śniadaniem od 07.09 za 61zł (16EU) za noc za trzy osoby(co prawda bez basenu ale za to na piasku?
I zarazem odpowiem:
Znając realia chorwackie nie znajdę a Bułgaria proszę bardzo-Kranevo(fajna baza wypadowa do Albeny i Złotych piasków) Hotel Palma i to nie na własną ręke tylko z niemieckiego(nie taniego) biura+ tanie utrzymanie tzn. stołowanie się w najlepszych knajpkach,alkohol itp.
Koszt wczasów dwutygodniowych na trzy osoby to max. 3tys zł z dojazdem i nie żałowaniem sobie niczego łącznie z pierdołami zabawkowymi dla dziecka !!!
Nie warto chociaż raz odwiedzić Bułgarii ?
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Na wakacjach w hotelu - brr, brr.
Wolę kemping i "swoje polskie jedzonko" na świeżym powietrzu![]()
Ps.
A dla PAP mam linka: http://www.adriadatabanka.com/system/?language=3
Może w nim coś dla siebie znajdziesz
I może to Cię zaciekawi: http://www.adriagate.com/pl/zakwaterowa ... -2-A1.aspx
.png)