Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Będzie Hvar, chyba:)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 02.12.2011 23:40

Miała być Albania ale nie tym samochodem, jakieś problemy z bankiem- chyba się przestraszył :evil:

Będzie Hvar po raz drugi o ile znajdziemy kwaterę. Tym razem za tunelem Pitve. Padło na Zavalę ( my i 3 dzieci) i zaczęły się schody. Przejrzałam oferty i czuję się zniechęcona :( Wysłałam chyba z 10 zapytań i dostałam tylko jedną odpowiedź. I infromację , że właściciel zapytanie przeczytał. I tyle..... za wcześnie? za późno? W zeszłym roku poszło jak burza. Teraz jak po grudzie. W ciemno jechać nie będę, nie z małymi dziećmi.
Oprócz Zavali biorę pod uwagę Gromin Dolac, Pitve, Zarace.
Rero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rero » 03.12.2011 08:02

Tak, mieszkania są często w różnych biur podróży i nie może reagować indywidualnie ....R.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Češka - dla Ivan Dolac: e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 03.12.2011 09:17

Dzięki:) Na tych stronach jeszcze nie byłam.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 03.12.2011 18:27

Bierz Gromin ... ani chwili się nie zastanawiaj :D
Vila Marin , to już prawie Gromin ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Tak to wygląda w realu ...
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 03.12.2011 22:27

Napisałam do willi Marin ale właśnie od niej nie dostałam odpowiedzi :( A podoba mi się najbardziej. Ale jestem zdeterminowana i zastanawiam się nad telefonem skoro numer podany :wink:
heca7
Cromaniak
Osiołkowi w żłoby itd;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 20.12.2011 23:37

Dziś dostaliśmy wreszcie :!: dwie oferty. W cenie jaka nam całkowicie pasuje- nie trzeba się targować :wink: Siedzimy cały wieczór. Gdzieś trzeba odpisać. Problem w tym, że to dwie zupełnie różne oferty.

Jedna to apartament położony wysoko we wsi ( środek Hvaru, duża wieś) przez którą przebiega główna droga do tunelu. Budynek jest kamienny , odnowiony i wyposażony w piękne, stare meble, klimat trochę jak z Nikodema Dyzmy :wink: Tv, klima itd jest, nawet kominek 8O Z tarasu ma cudowny widok na Brać (oczywiście z dalekaaaa i wysoka). Koszt 70e. Ale musielibyśmy codziennie dojeżdżać na plażę. Za to do każdego miasta blisko bo to środek Hvaru. No i możliwość pomieszkania tak bliżej autochtonów :wink:

Druga oferta to dom położony nad samym morzem, od strony południowej. W zatoce , w której są tylko 3 domy. Dom posiada wszelkie wygody( ma prąd, tv, internet) tylko jest na strrrasszzsnym zadupiu- gdzieś w połowie między Sucurajem z Zarace. Rosohotnica to przy niej Manhatan :) Do najbliższego sklepu jest parę kilometrów. Wyprawa do Stari Gradu (Starego Gradu?) to już kawał drogi. Nie wygląda tak klimatycznie i urządzony jest hotelowo. Ale jest nowy, czysty. Właściciel ma łódkę. Koszt 75e.

Ja powiem tak. Najchętniej pojechałabym do apartamentu wyglądającego jak ten we wsi a leżącego jak ten drugi, nad samą wodą :D Mąż podobnie. W obu przypadkach zapewne po paru dniach na jednej plaży będziemy chcieli zwiedzić inne.
Co byście wybrali :?:
Jedziemy z 3 dzieci 10-7-5 lat.
madzialena2525
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzialena2525 » 24.01.2012 19:41

jade równiez w te rejony ...wybór padł na ivan dolac ...w zavali włąsnie już nają full tam gdzie chciałam...czy ktoś coś wie o Villi Melia ? może tam był ... dzieki za odpowiedź
Horas91
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Horas91 » 19.02.2012 20:08

Nawet nie wiem ja tu PW wysłać :)

Powiedz mi proszę co wybrałaś? Masz może namiar na ten domek nad morzem?

Pozdrawiam
Rero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rero » 19.02.2012 21:46

Gdybym nie była tam jeszcze, chciałabym Zarače /i Boba Marley.../

Adresy są również na apartmany powyżej .... tutaj .... do różnych miejsc na wyspie Hvar... i e-mail do Ivan Dolac /pani Jitka C. - ma przegląd o wszystkich mieszkaniach w ID/. R.
m@rek
Cromaniak
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 17.03.2013 11:25

madzialena2525 napisał(a):jade równiez w te rejony ...wybór padł na ivan dolac ...w zavali włąsnie już nają full tam gdzie chciałam...czy ktoś coś wie o Villi Melia ? może tam był ... dzieki za odpowiedź

madzialena2525 udało Ci się coś ustalić?
Pozdrawiam,
m@rek

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone