Co do Rogoznicy to pojawił się jedynie problem, że właściciel chce, żebyśmy zostali na 3 dni dłużej, bo mu się "dziura" w kalendarzu zrobiła, albo nie przyjmie od nas zaliczki. Nie wiem co z tym fantem zrobić
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
agatka9082 napisał(a): jedziemy z małą córeczką i synkiem, termin początek czerwca, moje pytanie brzmi - czy 60e za noc apartament 2+2 to dużo ?? Pierwsza linia brzegowa Apartmani Jardin Zaostrog polecany przez znajomych ??
.png)
.png)
Mikromir napisał(a):agatka9082 napisał(a): jedziemy z małą córeczką i synkiem, termin początek czerwca, moje pytanie brzmi - czy 60e za noc apartament 2+2 to dużo ?? Pierwsza linia brzegowa Apartmani Jardin Zaostrog polecany przez znajomych ??
To właściwie w Kapciu jest.
Hmmm, apartamenty jak apartamenty - może fajne nawet, w pierwszej linii. Nie mniej jednak jest to dopiero początek czerwca, no i Zaostrog (choć formalnie Kapeć należy ponoć do Podacy) to zdecydowanie nie Brela, ceny tam bywają już niższe. Ja bym się targowała. Zdecydowanie.
Za 2+2 z dużym tarasem z widokiem na morze jakieś 100 - 150m od plaży w tej właśnie okolicy moi znajomi płacili 60E w drugiej połowie lipca.
Kamyczki na plażach w większości bardzo fajne dla dzieci. IMO lepsze niż w Rogoźnicy.
Zapytaj jeszcze człowieka, który był we wrześniu po sezonie:
zaostrog-makarska-banja-luka-zagrzeb-z-9mczna-coreczka-t47155.html#p1518579
.png)
zinc napisał(a):kemilia napisał(a):sdolas napisał(a):...albo jak np. Mimice/Medici lub Marusici
proszę:
Marusici
Da rade poprosic o namiaradres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
.png)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje