.png)
Franz napisał(a):Nie tylko sił, ale i zapału coraz mniej. Jedynie głupio by było zostawić coś tak w połowie.
Lednice napisał(a):A tak z innej beczki:
byłeś może Franz na filmie "Everest"![]()
.png)
Mikeee napisał(a):Franz napisał(a):Nie tylko sił, ale i zapału coraz mniej. Jedynie głupio by było zostawić coś tak w połowie.
Nie wiem jak bardzo dosłownie traktować powyższą wypowiedź, ale to co znajduję się na tym forum Twojego autorstwa, ta cała skarbnica, wiedza i dokumentacja zdjęciowa - to dopiero połowa Twojego "majątku"???
.png)
Franz napisał(a):Lednice napisał(a):Ja Franza podziwiam, że mu się chce swoją ogromną wiedzę i tyle swoich doświadczeń z wypraw przekazać forumowiczom![]()
![]()
Nie tylko sił, ale i zapału coraz mniej. Jedynie głupio by było zostawić coś tak w połowie.
.png)
mysza73 napisał(a):nie zostawiaj nas tak w połowie.
.png)
.png)
FUX napisał(a):Nawet, gdyby zagajenia w kwestii Cro się zakończyły, Twoja bytność w innych zakątkach ze wszech miar jest nieodzowna.
tony montana napisał(a):Nadrobiłem ostatnie strony..... widoki, cóż, dech w piersiach zapierają
Aż żal człowiekowi, że tak rzadko może udać się w góry to raz, dwa - chciałbym mieć takie widoki z okna ..
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe