yarko2000 napisał(a):Jestem i szykuję się do oglądania fajowych zdjęć
Mam nadzieję, ze nie zawiodę nadziei
Rzgość się na pokładzie yarko2000

.png)
yarko2000 napisał(a):Jestem i szykuję się do oglądania fajowych zdjęć

.png)
"wiola2012"]Cześć Beatko!
Podczas tej podróży będzie trochę cieplej niż na Mazurach.
Na szczęście zdążyłam się przesiąść z Komisarza Ryby …do busa.
Na widok Waszego zaopatrzenia aż mi szczęka opadła. Szczerze mówiąc, to ja mogłabym się przez dwa tygodnie odżywiać smalczykiem, pasztetem i ogóreczkami
.
Musisz mieć jakiś patent na przechowanie takiej ilości żywności, szczególnie wędzonek, podczas rejsu.
.png)
Epepa napisał(a):Jestem i ja. Nie mogłabym przegapić kolejnej relacji. Słuchałam audycji i bardzo mi się podobała. Masz radiowy głos!

.png)
piotrf napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Drugi...i mam nadzieję, że po 14-tym dalej.
Tego się trzymajmy, trzeba uwierzyć - wiara czyni nawet cuda
Jak mamy popłynąć . . . to płyńmy
![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)
dangol napisał(a):To oczywiście jest realne, ale... Lepiej mieć takie zaopatrzenie, jak Beata. Zdrowe, smaczne i pięknie pachnące...
My co prawda bazujemy na lokalnym żarciu (ale "wędlin" nie kupujemy), jednakże na cro-rejsy zawsze zabieraliśmy sporo domowych zapasów. Smakowicie i znacznie taniej
, niż kupując na miejscu cokolwiek

.png)
mchrob napisał(a):Płyńmy na przekór przeciwnościom

.png)
.png)
majkik75 napisał(a):Oczywiście, że jestem
Choć pisz szybko, bo ironicznie ... masz czas tylko do 14.02 ...![]()
![]()
pozdrawiam, Michał
.png)
.png)
Śniadanie, kawa do termosów, dorzucamy resztę bagażu do busa, nastawiam zmywarkę i pora zamknąć dom i bramę.
Przygodę czas zacząć!!!
Tam jeszcze tylko tankowanie busa pod korek w Brezicach i po kilku minutach jesteśmy w naszym słoweńskim domu.
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Ty przynajmniej zdążysz sporo napisać przez ten tydzień. A ja... nie wiem czy "z Chorwacji zdążę wyjechać". Jesteśmy na tym samym dniu.
. Padało trochę, padało.
Nasz był chwilowy, kilka minut i wróciło słońce. jedyne co - temperatura znacząco spadła .png)
"wiola2012"]
Ten moment lubimy najbardziej.
Gdy brama się zamyka i jeszcze wszystko przed nami.
Wiem, wiem!!!
Pojechaliście po cyca
.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży