Mam nadzieję, że wiatry, o których tu czytam nie dadzą się nam mocno we znaki.
Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy...
.png)
wiolek_lp napisał(a):Kurcze nie mogłam rozpoznać tego Waszego pięknego Filino...
Ale sprawdziłam na mapie i moich zrzutach ekranu z miejsca, i my byliśmy przy końcy tego drugiego dzyndzelka, tam też na końcu był piaseczek![]()
Marzę o tej plaży ciągle...
I dla niej chcę wrócić w przyszłym roku na Pag

MłodyGSX-R napisał(a):Zasiadam chyba już w jednym z ostatnich rzędów, ale obserwuje rozwój sytuacji bardzo uważnie, ponieważ właśnie spontanicznie zarezerwowaliśmy apartament w Metajnie w drugim tygodniu września. Miał być Hvar po raz dugi, ale pokusa zobaczenia czegoś nowego okazała się większa.
Mam nadzieję, że wiatry, o których tu czytam nie dadzą się nam mocno we znaki.![]()
![]()
Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy...
.png)
.png)
.png)
Habanero napisał(a):Wiola, na bank byliście na samym końcu Filino.
Na początku, jadąc od Bosany, przy parkingu nie było tych bambusów. No i widok mieliście na Paskie Vrata.
Z drugiej strony znajdziecie tę drugą, opisaną plażę. Daj znać z której strony Filino było lepiej
.png)
Czasu na wszytko brak
wiolek_lp napisał(a):...
Tam gdzie my byliśmy też było cudnie, ale kamienie były bardzo ostre i wbijające się w d..eZadziwiające jak 50 m dalej plaża może być zupełnie inna
aga_stella napisał(a):Pięknie, oby tak dalej, ale.... chyba się rozdwoję, albo zaplanuje Pag na dłużej. Czy tego urlopu nie można by mieć nieco więcejCzasu na wszytko brak
.png)
maslinka napisał(a):Habanero napisał(a):Agnieszko, to Delfinka![]()
Dubrava jest zaraz za nią
Dzięki
Po tylu latach już wiem, gdzie byłam![]()
I jak ładnie się nazywa - Delfinka
Mikromir napisał(a):....
To jest Delfinka wg beachrexa, który nadał tym plażom własne nazwy. Leży w okolicy Sv. Mariji - jak kilka podobnych plaż między Dubravą a Sv. Marko.
.png)
Habanero napisał(a):wiolek_lp napisał(a):...
Tam gdzie my byliśmy też było cudnie, ale kamienie były bardzo ostre i wbijające się w d..eZadziwiające jak 50 m dalej plaża może być zupełnie inna
Chyba tam spotkaliście parkę, która ... no wiesz... ten teges![]()
![]()
Habanero napisał(a):Mikromir napisał(a):W razie jakby brakło do 50-tki, to opiszę jakąś plażę jeszcze raz i rzucę inną nazwę![]()
![]()