Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

3 Wyjazd Do Chorwacji.Gdzie jechać.Brela Czy Bol ??

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
xscape
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) xscape » 06.07.2007 17:54

Jets to mój trzeci wyajzd do chorwacji.Jadę z rodzina około 15 lipca.Zastanawiamy sie gdzie jechac.Przedtem spędzalismy wakacje na murterze a teraz zcas na cos innego.Zastanawiałem sie nad brela albo bolem ale sam nie wiem.Inetresuje mnie przedewszytskima by było pieknie.Ładne plaże,przyroda a i żeby wiecozrem było się gdzie pobawić.Moze zaproponujecie mi która z tych miejscowosci według tych co byli oczywiście jest lepsza.A moze ktos poleci coś znacznie lepszego niż diwe wymi8enione miesjcowosci.Ja zaznacze iz przejazdem byłem tylko w breli.Jest sliczna ale czekam na wasze opinie i sugestie.Moze ktos zarzuci jakeis foty z breli albo zapoda linka do sowich fot.Bol też bardzo mile widizany na zdsjeciach bo tego jeszcze żem nie widział.Pozdrawiam.Paweł.
Iwan1984
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwan1984 » 06.07.2007 18:00

Zdecydowanie Makarska :)
radziu1974
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radziu1974 » 06.07.2007 19:15

Polecam Baśka Voda . Moze trochę dużo ludzi ale zabawić jest się gdzie a i do Makarskiej blisko . Podaj adres @ to prześle parę zdjęć z Bol byłem w sierpniu 2006
xscape
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) xscape » 06.07.2007 19:23

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
radziu1974
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radziu1974 » 06.07.2007 19:49

Przesłałem ci na e-mail parę zdjęć z miejscowości Bol . Może w ten sposób ci pomogę . Jak zobaczysz na zdjęciach taka pogoda też się tam zdarza !!!! Pozdrawiam
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 06.07.2007 20:03

xscape napisał(a):Jets to mój trzeci wyajzd do chorwacji.Jadę z rodzina około 15 lipca.Zastanawiamy sie gdzie jechac.Przedtem spędzalismy wakacje na murterze a teraz zcas na cos innego.Zastanawiałem sie nad brela albo bolem ale sam nie wiem.Inetresuje mnie przedewszytskima by było pieknie.Ładne plaże,przyroda a i żeby wiecozrem było się gdzie pobawić.Moze zaproponujecie mi która z tych miejscowosci według tych co byli oczywiście jest lepsza.A moze ktos poleci coś znacznie lepszego niż diwe wymi8enione miesjcowosci.Ja zaznacze iz przejazdem byłem tylko w breli.Jest sliczna ale czekam na wasze opinie i sugestie.Moze ktos zarzuci jakeis foty z breli albo zapoda linka do sowich fot.Bol też bardzo mile widizany na zdsjeciach bo tego jeszcze żem nie widział.Pozdrawiam.Paweł.

Wybierz coś na Riwierze Makarskiej (Brela mi nie przypadła do gustu), na wyspę zawsze można popłynąć. Nie wiem co Ci doradzić, ale myślę, że w Bolu może być troszkę nudno, Moje typy to: - apartamenty - Promajna, Baska Voda, Zivogosce, Makarska, -kampy: Zivogosce
pozdrav
adam_cro
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 06.07.2007 20:12

Tylko Omiś lub trochę dalej Orebić.
xscape
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) xscape » 07.07.2007 13:02

radziu1974 napisał(a):Przesłałem ci na e-mail parę zdjęć z miejscowości Bol . Może w ten sposób ci pomogę . Jak zobaczysz na zdjęciach taka pogoda też się tam zdarza !!!! Pozdrawiam

Dzięki za foteczki.Nie rzuciły mnie one co prawda na kolana i sam już nie wiem co proponować rodzinie.Jakoś tak ciężko mi sie odzwyczaić od Murteru.Te zatoczki na murterze,ten klimat.Ja to bym najchętniej znów na murter pojechał ale nikt z mojej rodziny sie już na to nie zgodzi.W zasadzie mają racje bo ileż to można w to samo miejsce jeździć.Mam dylemat starszny gdzue pojechać.Wole obrać jakiś cel niż mamy szukać czegoś na miejscu nie wiedząc nawet jak miejscowość wygląda.Ehhhh.Widziałem troche fotek z wyspy rab i tam jest naprawdę pięknie.Ale nie znam zadnych miejscówek na tej wyspie.Ktoś coś poleci??/
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 08.07.2007 18:08

xscape napisał(a):Jets to mój trzeci wyajzd do chorwacji.Jadę z rodzina około 15 lipca.Zastanawiamy sie gdzie jechac.Przedtem spędzalismy wakacje na murterze a teraz zcas na cos innego.Zastanawiałem sie nad brela albo bolem ale sam nie wiem.Inetresuje mnie przedewszytskima by było pieknie.Ładne plaże,przyroda a i żeby wiecozrem było się gdzie pobawić.Moze zaproponujecie mi która z tych miejscowosci według tych co byli oczywiście jest lepsza.A moze ktos poleci coś znacznie lepszego niż diwe wymi8enione miesjcowosci.Ja zaznacze iz przejazdem byłem tylko w breli.Jest sliczna ale czekam na wasze opinie i sugestie.Moze ktos zarzuci jakeis foty z breli albo zapoda linka do sowich fot.Bol też bardzo mile widizany na zdsjeciach bo tego jeszcze żem nie widział.Pozdrawiam.Paweł.

Wczoraj wróciliśmy-polecam Tucepi lub Baska Woda,Bol-taki sobie,kilka dni temu zwiedzaliśmy w/w miejscowości.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone