jorgus111 napisał(a):....
no jasne..przecież masz w tym swój udział...
jorgus111 napisał(a):....
lubelski napisał(a):smoki3 napisał(a):No, po prostu jak bym czytał swoją relację z tegorocznych wakacji.![]()
Pozdrawiam.
smoki3
miło mi czytać że nie tylko mnie sie "woda" zagotowała...tez pozdrawiam
.png)
.png)
zebik napisał(a):Patrz jak to można relację z głowy napisać i z humorem i nigdzie nie byća zdjęcia ściągnąć z netu. Brawo Andrzejku opisz jeszcze jeden malutki problemik z autkiem to się przeniesie relację na forum o Mitsubisi.
Crayfish napisał(a):Jakaś porządna flacha po takim dniu by się przydała na lekki resecik.
CinnamonGirl napisał(a):A ja sobie zakoduję na przyszłosć - klej dwuskładnikowy![]()
)
.png)
zebik napisał(a):Patrz jak to można relację z głowy napisać i z humorem i nigdzie nie byća zdjęcia ściągnąć z netu. Brawo Andrzejku opisz jeszcze jeden malutki problemik z autkiem to się przeniesie relację na forum o Mitsubisi.
dids76 napisał(a):Ja wtym roku zabrałem klej dwuskładnikowy, klej do uszczelniania wydechu, opaski i....wielka skrzynka się tego nazbierała. Na szczęście nic nie było potrzebne, ale co się od żonki wysłuchałem "że na takie pierdoły to jest miejsce" to moje
![]()
. Z drugiej strony z moim szczęściem jakby coś się już zepsuło, to jakaś mała pierdoła której i tak bym nie miał
.
.png)
lubelski napisał(a):...bo mi się podobają...
Powrót do Nasze relacje z podróży