Jak mnie w końcu na pokład wyciągniecie , to zweryfikujemy te wszystkie informacje . . .
Pozdrawiam z pokładu - 2
.png)
.png)
Trza było go zbuchtować przed cycaniembeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Co nie zmienia faktu, że stanowisko samowolnie opuściłaś. Kapitan z Kapitańską i Doktorem rządzili się sami cycami jak swoimi![]()
Ale co porządziliśmy Cycami to nasze![]()
![]()
Po wczorajszym wieczorze to dziś nie było szans płynąć nigdzie
Tylko na tej imprezie ktoś ukradł kilwater od Queen
.png)
elka21 napisał(a):beatabm napisał(a):ylko na tej imprezie ktoś ukradł kilwater od Queen
A to spoko, ja go spiłam,tylko cholernie słony był
, i teraz strasznie chce mi się cycać
![]()
.png)
piotrf napisał(a):Zara , zarajak to jest , że ktoś o zęzie mówi ( pisze ) , a stały balans ( o się piszę
) jakoś nikogo tam nie widział
![]()
. . . i staraj się człowieku przy tylu cycach stabilizację jednostki robić
![]()
![]()
Jak mnie w końcu na pokład wyciągniecie , to zweryfikujemy te wszystkie informacje . . .
Pozdrawiam z pokładu - 2
.png)
gusia-s napisał(a):Nie ma opcji, trzeba nocne wachty nakazać, wtedy załoga się nie będzie oddalać bez wieści i kilwatera nikt spijał nie będzie. Toż po nim kac gigant![]()
.png)
.png)
gusia-s napisał(a):Kurs zdaje się, ponownie na Sesulebeatabm napisał(a):... droga raźno nam idzie...czyli przeżyjmy to jeszcze raz
.png)
gusia-s napisał(a):No to ... cała naprzód ...
Apropo, jakieś 34 lata temu, w Bułgarii miałam szansę być na pokładzie tej jednostkiW czasie kiedy kręcono sceny na Morzu Czarnym. Apolinary cumował wtedy w porcie w Sozopolu gdzie właśnie spędzałam wakacje
Fajne wspomnienie
.png)
słoma79 napisał(a):gusia-s napisał(a):No to ... cała naprzód ...
Apropo, jakieś 34 lata temu, w Bułgarii miałam szansę być na pokładzie tej jednostkiW czasie kiedy kręcono sceny na Morzu Czarnym. Apolinary cumował wtedy w porcie w Sozopolu gdzie właśnie spędzałam wakacje
Fajne wspomnienie
.png)
gusia-s napisał(a):No to ... cała naprzód ...
Fajne wspomnienie
.png)
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):9gusia-s napisał(a):No to ... cała naprzód ...
Fajne wspomnienie
A Ty słoma79 co takie wielkie oczy? Nie pamiętasz tej bajki???
.png)
słoma79 napisał(a):Pamiętam...wychowałem się na Ambrożym...ale myślałem, że Apolinary Baj to tylko dekoracja z kartonu, jak większość w tym filmie

Powrót do Nasze relacje z podróży