gusia-s napisał(a):Kto nie cycał, niech żałuje... ja cycałam wczorajwszak na innym pokładzie.
Kurde wiem, kardynalny błąd opuszczać jednostkę bez zgody Kapitana
Zsyłam się za karę do tej zenzy
Widzę ze Załoga wyszkolona na szóstkę
.png)
gusia-s napisał(a):Kto nie cycał, niech żałuje... ja cycałam wczorajwszak na innym pokładzie.
.png)
Póki co ja jedyna się ukarałam, dangol też przynajmniej się przyznała. Ciekawe jak reszta wytłumaczy swą nieobecośćbeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Kto nie cycał, niech żałuje... ja cycałam wczorajwszak na innym pokładzie.
Widzę ze Załoga wyszkolona na szóstkęBłędów świadoma, kary sobie wyznacza, no szok. Życzyłabym sobie mieć taką w realu
.png)
gusia-s napisał(a): Póki co ja jedyna się ukarałam, dangol też przynajmniej się przyznała. Ciekawe jak reszta wytłumaczy swą nieobecośća strażniczka cyca to już winna się podać do dymisji, bo jej też nie było jak widać. Może znów brylowała cichaczem w jakimś widełoklipie o czym przyjdzie się nam dowiedzieć w następnej dziesięciolatce ... no tak być nie może.
Cboć z drugiej strony dostrzegam i pozytywy... na dłużej starczy zapasów, jeszcze nie wiadomo ilu załogantów przybędzie choćby do połowinek
.png)
dangol napisał(a):beatabm napisał(a):dangol napisał(a):
Do oryginałudaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeko, ale ogólnie OK. Zwłaszcza muzycznie i laserkowo
, bo vocal to dla mnie jednak nie ta bajka.
.png)
.png)
a strażniczka cyca to już winna się podać do dymisji, bo jej też nie było jak widać. Może znów brylowała cichaczem w jakimś widełoklipie o czym przyjdzie się nam dowiedzieć w następnej dziesięciolatce ... no tak być nie może.
.png)
Katerina napisał(a):A tak naprawdę to też cycałam - w rodzinnym gronie i zastanawiałam się ,czy już czas zacząć pisać relację...Ale jak tu pisać - na pokładzie buja i cyca pilnować trzeba
.png)
Na całe szczęście rąk nie brakuje, nie było tsunami jeszcze ani większej fali nawet. Lać też nie lało tak więc w zęzie wsio ok, zbytnio się nie napracowałambeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Kto nie cycał, niech żałuje... ja cycałam wczorajwszak na innym pokładzie.
To od nas, żeby Ci raźniej robota szła ...
A to gratulacje Gwiazdo naszaKaterina napisał(a):gusia-sE tam w wideoklipie....jak szaleć to szaleć - załapałam się do Mamma Mia 2 na Visiea strażniczka cyca to już winna się podać do dymisji, bo jej też nie było jak widać. Może znów brylowała cichaczem w jakimś widełoklipie o czym przyjdzie się nam dowiedzieć w następnej dziesięciolatce ... no tak być nie może.
![]()
Katerina napisał(a): jak tu pisać - na pokładzie buja i cyca pilnować trzeba
.png)
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):A tak naprawdę to też cycałam - w rodzinnym gronie i zastanawiałam się ,czy już czas zacząć pisać relację...Ale jak tu pisać - na pokładzie buja i cyca pilnować trzeba
Ty się tu cycaniem i bujaniem nie wymiguj tylko za pisanie się bierz
.png)
gusia-s napisał(a):Co nie zmienia faktu, że stanowisko samowolnie opuściłaś. Kapitan z Kapitańską i Doktorem rządzili się sami cycami jak swoimi![]()
.png)
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):A tak naprawdę to też cycałam - w rodzinnym gronie i zastanawiałam się ,czy już czas zacząć pisać relację...Ale jak tu pisać - na pokładzie buja i cyca pilnować trzeba
Ty się tu cycaniem i bujaniem nie wymiguj tylko za pisanie się bierz
już czas...
Powrót do Nasze relacje z podróży