Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zatoka Srhov Dolac Hvar w Adria Databanka

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mont
Globtroter

Postnapisał(a) Mont » 26.12.2007 16:42

Witajcie!
Zacznę od tego, że w HR byliśmy z żoną pierwszy i ostatni raz w 2005r, w Igrane. Ponieważ był to wrzesień ta niewielka miejscowość świeciła pustkami, co nam bardzo zresztą odpowiadało :D

Tym razem zamierzamy zorganizować sobie wczasy ze znajomymi, dla których będzie to podróż poślubna. Okoliczność ta sprawia, że założenia wyjazdu bez rezerwacji budzą moje obawy.
Znalazłem ciekawę ofertę czeskiego Adria Databanka na wyspie Hvar, coś w rodzaju "robinsonady".
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Miejsce wydaje się dziewicze, prawie nad samym morzem choć cena zmusza do zastanowienia :?
Nigdzie niestety nie znalazłem w necie opinii potwierdzających wiarygodność tego pośrdenika. Nie uśmiecha mi się przelewać kilkuset złotych komuś w prezencie.

Jakie jest Wasze zdanie n/t takich ofert ?? Jeśli ktoś z Was ma sprawdzony apartament położony nad morzem bardzo proszę o info.
Pamiętam z Igrane domy oddzielone od plaży jedynie gajem oliwnym, nie znam ich standartu ale wyglądały interesująco....
PS.czy na Hvar można przepłynąć tylko promem ??
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 26.12.2007 17:29

Zdania na temat pośredników nie mam,bo z pośredników nigdy jadąc do Chorwacji nie korzystałem.
Natomiast jeżeli chodzi o sprawdzony apartament na Hvarze nad morzem to namiary znajdziesz tutaj
Pozdrav.
Mont
Globtroter

Postnapisał(a) Mont » 26.12.2007 18:02

wojan napisał(a):Natomiast jeżeli chodzi o sprawdzony apartament na Hvarze nad morzem to namiary znajdziesz tutaj
Pozdrav.

Wygląda ciekawie ale nie widzę info.o położeniu względem plaży. Jak jest daleko ??
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 26.12.2007 18:08

Apartament leży nad samym morzem - schodzisz po schodkach na plażę.
Więcej jest napisane w relacji - kliknij tu i wszystko jasne. :D
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 26.12.2007 20:18

Mont, gadałem Ci że tu się dowiesz czego dusza zapragnie i to z 1 ręki a nie od pośredników :wink:
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 26.12.2007 21:09

Rysio. Jaki masz ładny avatar :mrgreen: ....
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 26.12.2007 21:24

Mont napisał(a):Witajcie!
Zacznę od tego, że w HR byliśmy z żoną pierwszy i ostatni raz w 2005r, w Igrane. Ponieważ był to wrzesień ta niewielka miejscowość świeciła pustkami, co nam bardzo zresztą odpowiadało :D

Tym razem zamierzamy zorganizować sobie wczasy ze znajomymi, dla których będzie to podróż poślubna. Okoliczność ta sprawia, że założenia wyjazdu bez rezerwacji budzą moje obawy.
Znalazłem ciekawę ofertę czeskiego Adria Databanka na wyspie Hvar, coś w rodzaju "robinsonady".
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Miejsce wydaje się dziewicze, prawie nad samym morzem choć cena zmusza do zastanowienia :?
Nigdzie niestety nie znalazłem w necie opinii potwierdzających wiarygodność tego pośrdenika. Nie uśmiecha mi się przelewać kilkuset złotych komuś w prezencie.

Jakie jest Wasze zdanie n/t takich ofert ?? Jeśli ktoś z Was ma sprawdzony apartament położony nad morzem bardzo proszę o info.
Pamiętam z Igrane domy oddzielone od plaży jedynie gajem oliwnym, nie znam ich standartu ale wyglądały interesująco....
PS.czy na Hvar można przepłynąć tylko promem ??

Podaj e-mail a prześlę Ci w prezencie świątecznym dużo tańszą ofertę ( w ofercie prawie wszystkie dziewicze zatoki Gdinja - oczywiście najlepsze są te od południa ). :D
Pozdrav
Mont
Globtroter

Postnapisał(a) Mont » 26.12.2007 22:11

mkm napisał(a):Podaj e-mail a prześlę Ci w prezencie świątecznym dużo tańszą ofertę ( w ofercie prawie wszystkie dziewicze zatoki Gdinja - oczywiście najlepsze są te od południa ). :D
Pozdrav

nie wiem jak można na priw więc zamieszczam tutaj adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . RYSIO - dzięki :D
turan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) turan » 26.12.2007 23:51

mkm napisał(a):
Podaj e-mail a prześlę Ci w prezencie świątecznym dużo tańszą ofertę ( w ofercie prawie wszystkie dziewicze zatoki Gdinja - oczywiście najlepsze są te od południa ).
Pozdrav

mkm,

Ja też proszę o ofertę: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

PozdraV
karol 11
Croentuzjasta

Postnapisał(a) karol 11 » 27.12.2007 11:23

mkm ja też poproszę

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 27.12.2007 18:09

Spełniłem Wasze prośby :D :wink:
Więcej próśb nie spełniam w tym temacie - limit mojej dobroci w starym roku został już wyczerpany :wink:
Mont
Globtroter

Postnapisał(a) Mont » 27.12.2007 20:44

mkm napisał(a):
Więcej próśb nie spełniam w tym temacie - limit mojej dobroci w starym roku został już wyczerpany :wink:

bardzo dziękuję :hearts: jeśli każdy pójdzie w Twoje ślady świat stanie się rajem :wink:
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 27.12.2007 20:59

Mont napisał(a):
mkm napisał(a):

bardzo dziękuję :hearts: jeśli każdy pójdzie w Twoje ślady świat stanie się rajem :wink:

Opowiem Ci coś o tym raju , może w przerwie meczu naszych koszykarek - 06.01.08. w hali w Boguszowicach . :wink:
Mont
Globtroter

Postnapisał(a) Mont » 27.12.2007 21:47

mkm napisał(a):Opowiem Ci coś o tym raju , może w przerwie meczu naszych koszykarek - 06.01.08. w hali w Boguszowicach . :wink:

z przyjemnością :) wyślij mi na priw tel. to Cię namierzę :)
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 27.12.2007 22:21

Mont napisał(a):
mkm napisał(a):Opowiem Ci coś o tym raju , może w przerwie meczu naszych koszykarek - 06.01.08. w hali w Boguszowicach . :wink:

z przyjemnością :) wyślij mi na priw tel. to Cię namierzę :)

To by było za proste . :wink: Musisz trochę się natrudzić żeby mnie rozszyfrować - dla ułatwienia : 193cm i 105 kg . :wink:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone