Janusz Bajcer napisał(a):Dziękuję Leonie![]()
![]()
Ciekawe czy podane informacje uspokoją niedowiarków.
Tak Januszku
, a tak na poważnie to ja też musiałam niektórych znajomych i rodzinę uspokajać .png)
Janusz Bajcer napisał(a):Dziękuję Leonie![]()
![]()
Ciekawe czy podane informacje uspokoją niedowiarków.
, a tak na poważnie to ja też musiałam niektórych znajomych i rodzinę uspokajać .png)
Koenig napisał(a):Już wcześniej napisałem, że nie ma co panikować na zapas. Po pierwsze sytuacja polityczna do wakacji może się jeszcze 10 razy zmienić. Po drugie ja również nie spodziewam się uchodźców w Chorwacji, a już szczególnie na ich autostradach lub w kurortach. Jedyne co będzie ważne to jak sytuacja będzie wyglądała w drodze do Chorwacji - w moim przypadku to Austria i Słowenia. Czy nie będzie koczowisk na granicach i czy przejazd będzie się odbywał sprawnie. W samej Chorwacji raczej już będzie spokojnie.
.png)
.png)
Lednice napisał(a):
Błąd logiczny![]()
Skąd mieliby się pojawić "koczownicy" w Słowenii i w Austrii, jak nie z Chorwacji![]()
![]()
![]()
czekor68 napisał(a):Witam wczasy zbliżają się coraz blizej mam pytanie czy są jakieś utrudnienia i czy można się gdzieś natknąć na emigrantów jadąc przez Węgry i Słowację i jak w moim przypadku Rote 86.
Pozdrawiam Czesiek.
.png)
Lednice napisał(a):Błąd logiczny![]()
Skąd mieliby się pojawić "koczownicy" w Słowenii i w Austrii, jak nie z Chorwacji![]()
![]()
![]()
.png)
.png)
weger napisał(a):
a tak serio, mniej telewizji, najlepiej wcale, więcej optymizmu i w razie czego świński łeb na dach autado zobaczenia nad Adriatykiem
.png)
weger napisał(a):spoko więcej straszenia, mniej ludzi w Cro, przynajmniej naszych, kiedyś się straszyło ludzi jeżowcami teraz uchodźcamikolega nad Bałtyk pojechał już parawan na lipiec postawić
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.