anakin napisał(a):Myślę, że w Chorwacji drastycznie wzrośnie liczba kradzieży drzwi od apartmanów, bo jak się miejscowi wk.......to oni na tych drzwiach będą uciekać z powrotem do siebie.
Poprawiłeś mi humor na koniec dnia
.png)
anakin napisał(a):Myślę, że w Chorwacji drastycznie wzrośnie liczba kradzieży drzwi od apartmanów, bo jak się miejscowi wk.......to oni na tych drzwiach będą uciekać z powrotem do siebie.
.png)
.png)
słoma79 napisał(a):anakin napisał(a):Myślę, że w Chorwacji drastycznie wzrośnie liczba kradzieży drzwi od apartmanów, bo jak się miejscowi wk.......to oni na tych drzwiach będą uciekać z powrotem do siebie.
Poprawiłeś mi humor na koniec dnia
.png)
anakin napisał(a):amatus1 napisał(a):...Ja chcę się czuć bezpiecznym. Nie mam nic do ukrycia, żadnej inwiligacji się nie boję, więc niech słuzby mają takie uprawnienia, abym był bezpieczny ale niestety nie mogą bo zaraz obrońcy "wielkich wartości" a jest taki jeden poprawny polityk blisko mnie co ostatnio powiedział: "Bób, humus i włoszczyzna" będą krzyczeć!
To też nie do końca tak.
Inwigilacja Ci nie gwarantuje niczego, poza tym, że będziesz........inwigilowany.
Dopóki wszelkie służby będą w tym kraju polityczne, dopóty inwigilacja będzie służyła interesom partyjno - biznesowym, a nie Twojemu bezpieczeństwu.
A, że w chwili obecnej mamy tutaj wszelkiej maści specjalistów od mgieł, brzóz, kotów i uj wie jeszcze czego, ja bym się za bardzo z tego pomysłu nie cieszył.
Ale gdyby to miało funkcjonować w praktyce tak jak w teorii - jestem oczywiście za.
.png)
Rero napisał(a):
Czy to możliwe, że Chorwacja ma poziom ryzyka 3?
.png)
.png)
Rero napisał(a):Publikacja - mapa ryzyka:
Czy to możliwe, że Chorwacja ma poziom ryzyka 3?

.png)
Lednice napisał(a):Moim zdaniem obie mapy to fantazje dziennikarzy-stażystów![]()

.png)

The map explained: Those countries in dark red have a "high" threat from terror, those in red a "general" threat, those in orange an "underlying" threat and those in yellow a "low" threat.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.