yzedef napisał(a):Odezwał się forumowy lewakmasz kredę ?
Chyba talk i czopki.
.png)

amatus1 napisał(a):Mnie wkurzył ostatnio taki jeden lewak naśmiewając się z patriotyzmu mówiąc: "Bób, humus i włoszczyzna".
JackDaniels;) napisał(a):A ja mam dylemat co kupić Walther PPQ 4 M2 lub P99 w kwietniu odbieram pozwolenie więc trza się szybko zastanowić jakie będzie najlepsze lekarstwo na brudasów z ISIS
.png)
.png)
.png)
.png)
crusher1988 napisał(a):Cześć. Nie wiedziałem gdzie za bardzo umieścić tego posta wiec pisze tutaj. Słyszałem od znajomego, że jego znajomi spędzają urlop w Cro od 15 lat w jednym miejscu u tych samych właścicieli. Polacy to prowadzą. I jak co roku zadzwonili aby zarezerwować sobie termin urlopu. Na co właściciele odpowiedzieli że odradzają w tym roku urlop w Cro z powodu dużej liczby uchodźców. Czy ktoś może potwierdzić tą informacje ?
.png)
Bozena Kljaković napisał(a):crusher1988 napisał(a):Cześć. Nie wiedziałem gdzie za bardzo umieścić tego posta wiec pisze tutaj. Słyszałem od znajomego, że jego znajomi spędzają urlop w Cro od 15 lat w jednym miejscu u tych samych właścicieli. Polacy to prowadzą. I jak co roku zadzwonili aby zarezerwować sobie termin urlopu. Na co właściciele odpowiedzieli że odradzają w tym roku urlop w Cro z powodu dużej liczby uchodźców. Czy ktoś może potwierdzić tą informacje ?
Co za bzdury !!! Ciekawa jestem ktorzy to własciciele w CRO odradzaja urlopu ? to jest sciema,nawet jezeli ci własciciele chcieli sie Panstwa pozbyc mogli to zrobic w inny sposob ,poprostu powiedzec ze juz nie maja wolnych miejsc lub powiedziec ze w tym roku nie wynajmuja cos z tymi włascicielami nie jest ok przeciez niema zadnego zagrozenia od uchodzcow !!!
słoneczne pozdrowienia z Trogiru:)))
.png)
.png)
.png)
Bozena Kljaković napisał(a):Co za bzdury !!! Ciekawa jestem ktorzy to własciciele w CRO odradzaja urlopu ? to jest sciema,nawet jezeli ci własciciele chcieli sie Panstwa pozbyc mogli to zrobic w inny sposob ,poprostu powiedzec ze juz nie maja wolnych miejsc lub powiedziec ze w tym roku nie wynajmuja cos z tymi włascicielami nie jest ok przeciez niema zadnego zagrozenia od uchodzcow !!! U mnie juz 80% apartamentow jest zarezerwowanych a na reszte wolnch terminow zapraszam))
słoneczne pozdrowienia z Trogiru:)))
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.