Re: Zamieszki, problemy, kontrole (autostrada) ??
napisał(a) el_guapo » 08.09.2015 07:57
simonx10 napisał(a):Myślisz że jesteś fajny ze swoimi cwaniakowatymi żartami ?
Nie ma takiego słowa "cwaniakowatymi" - siadaj Szymonku, pała!
simonx10 napisał(a):Bardzo był bym ciekawy jakby ci na drogę wyszło 500 imigrantów, dalej byś cwaniakował, jestem cro maniakiem na forum cro.pl proszę mnie puścić dalej ?
Myślę, że doświadczenie życiowe pozwoliłoby mi uniknąć takiej sytuacji. Nie wiem ile tam liczysz wiosen, ale niezaradność życiowa aż bije od Ciebie, co zresztą charakteruzuje pokolenie z lat 90tych.. Nawet jeżeli nie należysz do osób urodzonych w tych latach, to mentalnie bardzo blisko Ci do nich. Jedyne, co świetnie wam wychodzi to zadawanie ogólnych pytań, gdziekolwiek i oczekiwanie maksymalnie precyzyjnych informacji. Taka postawa roszczeniowa wobec Świata.
simonx10 napisał(a):Śmieszny jesteś, dziwię się że jeszcze nie dostałeś warna za swoje durne komentarze...
Na szczęście to nie Ty o tym decydujesz, więc zamilcz...
simonx10 napisał(a):Żałosny poziom użytkownika, dno totalne. Jednak ludzie dobrze prawią "cwaniaki z warszawki"
[/quote]
Wpadasz tu 4go września, rejestrujesz się, zadajesz kretyńskie pytanie, na które nie ma prawidłowej i jednoznacznej odpowiedzi, bo sytuacja jest (uwaga dla Ciebie Szymonku, trudne słowo) DYNAMICZNA, tak dynamiczna, że nawet MSZ w zakresie twojego pytania, nie wydaje żadnych komunikatów na ten temat lub po prostu nie widzi takiej potrzeby.
Szymonku, kolejna pała - tym razem z geografii i gramatyki łącznie. Parafrazując mistrza Bareję (zgugluj lub zwikipediuj sobie kto to): "Nie ma takiego miasta: warszawka".