FUX napisał(a):Jechał ktoś ostatnio do Berlina A 2. Mapy googla pokazują, że ruch płynny.
Są kontrole?
Mój znajomy jedzie z Hamburga, jest na wysokości Poznania spokój ,cisza żadnych kontroli
.png)
Lednice napisał(a):Jak tak dalej pójdzie, to może nie być podróży do Cro![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Lednice napisał(a):Jak tak dalej pójdzie, to może nie być podróży do Cro![]()
A to dlaczego - Chorwaci zamkną granicę i wjazd dla turystów z Unii Europejskiej![]()
Ja w 2016 roku planuję wyjazd do Cro![]()
.png)
Andrzej3777 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Lednice napisał(a):Jak tak dalej pójdzie, to może nie być podróży do Cro![]()
A to dlaczego - Chorwaci zamkną granicę i wjazd dla turystów z Unii Europejskiej![]()
Ja w 2016 roku planuję wyjazd do Cro![]()
Ja teź planuje myśle źe. nie zamkną ale jeśli będą wszędzie kontrole to podróź bèdzie duźo dłuższa mam nadzieję ze jednak tak nie będzie.
.png)
jasio napisał(a):FUX napisał(a):Jechał ktoś ostatnio do Berlina A 2. Mapy googla pokazują, że ruch płynny.
Są kontrole?
Mój znajomy jedzie z Hamburga, jest na wysokości Poznania spokój ,cisza żadnych kontroli
.png)
Bocian napisał(a):http://www.index.hr/vijesti/clanak/srbi-preusmjeravaju-izbjeglice-prema-hrvatskoj-ostojic-tvrdi-da-ima-plan-ali-skriva-detalje/841951.aspx
.png)
kojacek napisał(a):Patrząc na komentarze Chorwatów pod tym artykułem jestem nieco zdziwiony-zamiast ich wpuszczać i się martwić-powinni szybciutko albo cofnąć ich np z powodu braku wizy czy czego innego lub zamknąć granicę.
Poza tym, gdy tam widziałem teksty, że "drzwi powinny być otwarte" itp to zastanawiam się, czy to nie jest jakaś gadzinówka, na której udzielają się głównie "poprawni politycznie".
.png)
Andrzej3777 napisał(a):Niestet jeśli się sytuacja nie poprawi to moźemy w przyszłym roku jezdzić jak za starych czasów.Podwójna kontrola na granicach i podróz do Cro moźe wydłuźyć sie do kilku godzin czyli będzie to krok w tył.
.png)
grisza696 napisał(a):Po 2 tygodniowym wypoczynku niestety wracamy dziś do domu, Słowenia oczywiście bezpłatną drogą może jest ktoś na świeżo jak tam sytuacja na granicach?? startujemy koło 21:00
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):grisza696 napisał(a):Po 2 tygodniowym wypoczynku niestety wracamy dziś do domu, Słowenia oczywiście bezpłatną drogą może jest ktoś na świeżo jak tam sytuacja na granicach?? startujemy koło 21:00
Uchodźców nie widać >>> http://www.hak.hr/info/kamere#GP
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.