.png)
CROnikiCROpka napisał(a):Obroniła się![]()
Piękne zdjęcia!
lotnikwsk napisał(a):Piknie
Nic nie musisz pisać ,wszystko widać
słoma79 napisał(a):Długo jeszcze będę zbierał szczękę...cudnie
Kasia i Krzyś napisał(a):cudna ta wieczorna Korčula
Habanero napisał(a):Lubię tu zaglądać. Piękna relacja, piękne zdjęcia i piękna obsadaPozdrawiam

.png)
tyniolek napisał(a): daj mi jeszcze po mojej Korčuli pobalować, zanim dopłyniemy do Hvaru
.png)
.png)
AdamZ napisał(a):To ulubione rzeczywiście ma swój klimat, brakuje jeszcze wchodzącej po schodach modelki w czerwonym kostiumie i kapeluszu z lat 60' kiedy to po ulicach śmigały Renówki 4.
Ten czerwony akcent, malina
travel napisał(a):Piękna ta Twoja wieczorna Korczula![]()
A przed chwilą w swojej relacji przekonywałam Kasię i Krzysia o wyższości września nad innymi miesiącami.
Prawda ,że wieczory też są piękne? A we wrześniu nie nie trzeba tak długo nie nie czekać.
U ciebie to końcówka sierpnia, ale to prawie jak wrzesień
.png)
tyniolek napisał(a):Audrey Hepburn ze Śniadania u Tiffany'ego albo jako Regina z Szarady![]()
tyniolek napisał(a):Nie pojechałabym w czerwcu, bo bym potem nie mogła wytrzymać lipca i sierpnia z myślą, że kolejne wakacje dopiero za rok...

.png)
AdamZ napisał(a):I dlatego na przyszły rok wykombinowałem niecny plan, pojechać po kosztach w czerwcu i we wrześniu
.png)
figusek napisał(a):Fantastyczne zdjęcia
Są i parasolki, których tak szukałamw przyszłym roku na pewno skoczymy zobaczyć Korčulę nocą, już nie mogę się doczekać
też bym się nie mogła doczekać Korčuli .png)
tyniolek napisał(a):figusek napisał(a):Fantastyczne zdjęcia
Są i parasolki, których tak szukałamw przyszłym roku na pewno skoczymy zobaczyć Korčulę nocą, już nie mogę się doczekać
Żebyś znalazła te parasolki na żywoteż bym się nie mogła doczekać Korčuli
widzę dziewczyny, że i Ty, i Kropek macie już plany dopracowane, ja nawet nie wiem, w jaką część świata się wybiorę i czy w ogóle się wybiorę
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):
Ja to muszę mieć zaplanowane, bo mi się lepiej żyje, jak mam na co czekać, i jak mogę sobie odliczać dni do wyjazdu![]()
Powiem więcej, już na 2018 mi się plany klarująnie wiem czy to normalne
Rafał78 napisał(a):tyniolek napisał(a):Jest cudownie, marzę o zatrzymaniu czasu. No ale jak? Ja umiem tylko w kadrze coś tam uwiecznić
To coś tam bardzo umila mi dzisiejszy listopadowy wieczór![]()
Foty super
.png)
tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):
Ja to muszę mieć zaplanowane, bo mi się lepiej żyje, jak mam na co czekać, i jak mogę sobie odliczać dni do wyjazdu![]()
Powiem więcej, już na 2018 mi się plany klarująnie wiem czy to normalne
Ja już nie wiem czy takie planowanie świadczy o Tobie, że jesteś poukładana i porządna, czy wręcz szalona
A co jak np... Przyda Wam się ten apartament na 3 osoby?![]()
![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży