.png)
.png)
.png)
ANULKA I JUREK napisał(a):A ja już się boję , jadę 14/07 i widzę na mapce 16 dniowej deszcz
zamówiłam pogodę i co?
Liczę ,że jeszcze się zmieni.
.png)
onka37 napisał(a):ANULKA I JUREK napisał(a):A ja już się boję , jadę 14/07 i widzę na mapce 16 dniowej deszcz
zamówiłam pogodę i co?
Liczę ,że jeszcze się zmieni.
Ja byłam od 16.06 do 30.06.2012
na mapkach pogodowych prognozy długoterminowej był zapowiadany cały tydzień z opadami w Dubrovniku....
i co?
ano nico, nawet o małe chmurki było trudno
także prognozy sobie a rzeczywistość sobie
mój mąż codziennie żartował, ja na plaży szukaliśmy cienia " ale leje, co?"
głowa do góry
.png)
sviva napisał(a):ja mam identyczny problem... wyjazd 13.07 a prognozy długoterminowe to średnio 20 st. i deszcz... chyba będzie szybka zmiana planów i wyjazd z jakiegoś grupera do grecji...:/
[/img]
.png)
sviva napisał(a):ja mam identyczny problem... wyjazd 13.07 a prognozy długoterminowe to średnio 20 st. i deszcz... chyba będzie szybka zmiana planów i wyjazd z jakiegoś grupera do grecji...:/
.png)
Jacek 206 napisał(a):sviva napisał(a):
ja mam identyczny problem... wyjazd 13.07 a prognozy długoterminowe to średnio 20 st. i deszcz... chyba będzie szybka zmiana planów i wyjazd z jakiegoś grupera do grecji...:/
Ciekawe czy czyta to Henius34,ale się załamie
.png)
.png)
kor_nick napisał(a):dzastina: mi możesz wierzyć
jesli chodzi o Baśkę to nie ma co się martwić, opalicie się
.png)
Daniellos76 napisał(a):kor_nick napisał(a):dzastina: mi możesz wierzyć
jesli chodzi o Baśkę to nie ma co się martwić, opalicie się
Kor_nick, jest co się martwic i to z każdym dniem coraz bardziej
http://www.accuweather.com/en/hr/baska/ ... =7/01/2012
Od 22.07 zapowiada się totalna załamka pogody, z deszczem niemal cały tydzień, wiem, że accu jest często "pesymistycznym" portalem pogodowym ale ryzyko niemniej jest i to duże. Wychodzi na to, że środek lata najgorszy czas na urlop w Cro, mogą potwierdzić to Ci, co również rok temu przezyli załamanie pogody i to na riwierze makarskiej w tym samym czasie.