Co do Pagu nie wszystkim się musi podobać. Każdy ma swój gust.

.png)
gusia-s napisał(a):Nie bądź taka pewna ... przeczytałam
marosmaro napisał(a):"travel" nie rób chec pewnie jest nie jedna osoba która czyta relację od samego początku. Tak jak ja. Jest fajna.![]()
Co do Pagu nie wszystkim się musi podobać. Każdy ma swój gust.
.png)
travel napisał(a):A tak swoją drogą gdzieś przeczytałam ,że Czarnogóra jest jak Chorwacja sprzed 20 lat .
Ale na pewno nie na wybrzeżu , bo tutaj jest jak w Chorwacji za 20 lat(oby tak się nie stało z Chorwacją) - komercja, hotele i szpan
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):travel napisał(a):A tak swoją drogą gdzieś przeczytałam ,że Czarnogóra jest jak Chorwacja sprzed 20 lat .
Ale na pewno nie na wybrzeżu , bo tutaj jest jak w Chorwacji za 20 lat(oby tak się nie stało z Chorwacją) - komercja, hotele i szpan
Linia brzegowa Czarnogóry – 293,5 km (łącznie z Zatoką Kotorską)
Linia brzegowa Chorwacji - 5835.0 km (łącznie z wyspami).
Te dwie liczby mówią wszystko.
.png)
travel napisał(a): A tak swoją drogą gdzieś przeczytałam ,że Czarnogóra jest jak Chorwacja sprzed 20 lat .
.png)
krakusowa napisał(a):travel napisał(a): A tak swoją drogą gdzieś przeczytałam ,że Czarnogóra jest jak Chorwacja sprzed 20 lat .
Oby nie, to byłaby tragedia
Czarnogóra dziś i 11 lat temu to dwa kraje![]()
Oczywiście chodzi o wybrzeże. Ta dziś to ... brak mi słów
ruzica napisał(a):Wstyd się przyznać, ale przegapiłam relacjęAle już nadrobiłam
Mnie w Czarnogórze też brali za Ruskę
oni tak chyba mają..

.png)

.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży