Kinia napisał(a):Darth dzięki za info, ale już jestem spokojna bo prześledziłam wszystkie prognozy pogody i są naprawdę super samo słoneczko i 30 stopni, więc do usłyszenia już po powrocie, jutro o 6 rano jadę...nareszcie!!!!!
miłej zabawy
.png)
Kinia napisał(a):Darth dzięki za info, ale już jestem spokojna bo prześledziłam wszystkie prognozy pogody i są naprawdę super samo słoneczko i 30 stopni, więc do usłyszenia już po powrocie, jutro o 6 rano jadę...nareszcie!!!!!
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ratunku , ogłuchłem i oślepłem!!!!!!! Własnie przed chwilą widziałem teledysk gwiazdy Mandaryny. Jedyne co dobre to to , że napewno kręcony w Chorwacji. Pozdrawiam fanów.
.png)
Sopel napisał(a):Darth M. napisał(a):Aha, jeśli ktoś pływa, lub chciałby pływac na windsurfingu lub na kite, to idealne i jedyne miejsce w chorwacji. Wieje jednostajnie, bez dziur. Można wypożyczyc sprzęt na miejscu.
A nie oriętujesz sie w jakich cenach są takie zabawy??
.png)
Darth M. napisał(a):Sopel napisał(a):Darth M. napisał(a):Aha, jeśli ktoś pływa, lub chciałby pływac na windsurfingu lub na kite, to idealne i jedyne miejsce w chorwacji. Wieje jednostajnie, bez dziur. Można wypożyczyc sprzęt na miejscu.
A nie oriętujesz sie w jakich cenach są takie zabawy??
Ja miałem swój sprzęt, ale ceny kształtują sie na poziomie 100 kuna za deskę + pędnik. Nie wiem jak z trapezem i pianką. Oczywiście to cena za 1 h!!!! Tak więc lepiej pożyczyć w Polsce, zapakować na dach i hejaaaaa!
.png)
AndrzejB napisał(a):Darth M. napisał(a):Jeśli coś was interesuje czekam na pytania
CZesc. Mozesz podac nazwe apartamentu o ktorym piszesz?Wybieram sie w okolice polskiej bazy surf. i szukam noclegow.
pzdr Andrzej
.png)
Darth M. napisał(a):AndrzejB napisał(a):Darth M. napisał(a):Jeśli coś was interesuje czekam na pytania
CZesc. Mozesz podac nazwe apartamentu o ktorym piszesz?Wybieram sie w okolice polskiej bazy surf. i szukam noclegow.
pzdr Andrzej
To będzie problem. Miejscowość Viganj, tuż za Kućiste. Nazwy apartmanu nie pamiętam. Wiem że prowadzą to ojciec z synem. Mirko i Zoran. Jak zapytasz nad morzem to nie ma problemu. Znają ich tam ludzie, to mała wioska. Mają swoją klatkę na plaży, można dechę zostawić i nie trzeba dźwigać
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi