Witam forumowiczów. Od 5 minut jestem na wyspie Pag. Sieć darmowa.
Jechałem przez Cieszyn -Źylina-Bratysława-Redics-Mursko i Cro. Jeśli macie pytania odnośnie przejazdu to udzielę informacji.
Pozdrawiam forumowiczów
.png)
.png)
ewszek napisał(a):Witam forumowiczów. Od 5 minut jestem na wyspie Pag. Sieć darmowa.
Jechałem przez Cieszyn -Źylina-Bratysława-Redics-Mursko i Cro. Jeśli macie pytania odnośnie przejazdu to udzielę informacji.
Pozdrawiam forumowiczów
.png)
paolooo napisał(a):to co Ty robisz przy kompie![]()
.png)
mirek_112 napisał(a):My wracamy z Pagu za tydzień (jesteśmy w Lunie w Jakisnicy), wiesz może czy most z wyspy jest płatny czy nie ?
W tą stronę płyneliśmy promem - czekaliśmy ponad godzinę by dostać się na wyspę i planujemy wracać przez most.
.png)
ewszek napisał(a):Witam forumowiczów. Od 5 minut jestem na wyspie Pag. Sieć darmowa.
Pozdrawiam forumowiczów
.png)
witam. mam pytanie czy od granicy w Cieszynie-boguszow. do zjazdu w stronę Zyliny płaci się winietę i czy przez Węgry jechałeś drogą 86 i w jakim jest stanie i czy bezpłatna ???ewszek napisał(a):Witam forumowiczów. Od 5 minut jestem na wyspie Pag. Sieć darmowa.
Pozdrawiam forumowiczów
.png)
.png)

.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi