Bol bardzo przyjemny
Już ktoś pisał w relacji o wybitej szybie na Pagu. Też związane to było z miejsce zaparkowania samochodu.
Trzeba pamiętać o tych incydentach, bo widać że zdarzenia takie mają miejsce
.png)
Trajgul napisał(a):gusia-s napisał(a):No tak, rodzice dopuścili do uzależnienia bo im się nie chce dziecku poświecić czasu a szkoło walcz. Po lekcjach wyposzczone dzieci dalej siedzą z komórką lub przed kompem, ech ....
Nie wiem jak jest z nastolatkami ale tym młodszym dzieciom to wręcz należy dać smartfon na pół godziny czy godzinę, żeby chociaż móc coś ugotować, posprzątać czy po prostu chwilę odpocząć, bo inaczej zaorają cię na śmierć, bo ile przecież można się bawić ze swoimi dziećmi.
moje dzieci zazwyczaj bawią się ze sobą Habanero napisał(a):Mieliście o wiele lepszą widoczność Hvaru na Vidovej . My niestety nie mogliśmy tak nasycić się widokami![]()
Bol bardzo przyjemnyA Murvica, no cóż, przykre że w Chorwacji można spotkać się z takim chamstwem
![]()
Już ktoś pisał w relacji o wybitej szybie na Pagu. Też związane to było z miejsce zaparkowania samochodu.
Trzeba pamiętać o tych incydentach, bo widać że zdarzenia takie mają miejsce
.png)
.png)
Abakus68 napisał(a):Pozwól, że wrócę jeszcze do czegoś w Twojej relacji, mianowicie do malunków na Bijela Kuća. Murale powstały w ramach festiwalu Graffiti Na Gradele GNG - impreza odbywa się w Bolu od 2012 roku.
... Jest to mural, który nosi nazwę Dionysus i w 2016 roku został okrzyknięty najciekawszym muralem. Jego autorem jest Lonac...
.png)
.png)
wiolek_lp napisał(a):: Tym bardziej ,że ja jestem upośledzona plastycznie ( muzycznie zresztą jeszcze bardziej)
.png)
) to teraz można iść na kolację…

.png)
lotnikwsk napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Objedzeni wracamy do domu schodami, na które większość stacjonujących w Povlji narzeka…
My zawsze chodziliśmy schodami, za każdym razem innymi![]()
na około tylko dwa razy![]()
.png)
Mikromir napisał(a):lotnikwsk napisał(a):My zawsze chodziliśmy schodami, za każdym razem innymi![]()
na około tylko dwa razy![]()
Taka zumba step
Powrót do Nasze relacje z podróży