ddaannggooll
prawie 3 doby. słownie trzy doby bez odcinka.
tego nie da się znieść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.png)
longtom napisał(a): Sądząc no numerach rejestracyjnych to Złombol jest polskim wynalazkiem![]()
kulka53 napisał(a): Zdaje się, że wymogiem uczestnictwa jest posiadanie pojazdu produkcji komunistycznej

Lidia K napisał(a): Sporo ludzi było ? Nam przeleciało kilka wycieczek - 2 na pewno były z Polski.
Darkos napisał(a): tego nie da się znieść

mariusz-w napisał(a): Masakra!

.png)

.png)

.png)

.png)
dangol napisał(a):No dobrze... Skoro już się trochę ochłodziliśmy, można wrócić do upałów
.
.png)
Lidia K napisał(a):Grzesiek łopata dach odśnieżał czy usuwał zwalone drzewo?
Lidia K napisał(a): no i te frytki......
Tak chyba Grecy wyobrażają sobie żarcie przeciętnego turysty przybywającego do nich z zachodniej Europy.......
Ciekawe w jakiej kolejności je spożyliście
.png)
mysza73 napisał(a): ale najważniejsza jest dla mnie osobista, czysta łazienka![]()
.
.png)

.png)

.png)
mysza73 napisał(a):dangol napisał(a):Generalnie jednak, ten pierwszy powiew zimy nawet podobał mi się.
A mi wcale![]()
mysza73 napisał(a):Muszę Ci Danusiu powiedzieć, że podziwiam Was za sposób spędzania wakacji![]()
![]()
(tak samo zresztą jak Wojtka, czy Kulki
) .
Ja jakoś specjalnie wygodnicka nie jestem,
apartman nie musi mieć żadnych luksusów,
na plażę mogę sie przejść kawałek, może być z górki, może być pod górkę (choć fajnie jest, jak jest blisko),
ale najważniejsza jest dla mnie osobista, czysta łazienka![]()
(mąż to nawet twierdzi, że jestem pod tym względem zdrowo szurnięta
).