Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trochę humoru 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 26.03.2010 08:49

Mamo, czemu wszystkie dzieci jedzą watę cukrową, a ja zwykłą!?

Przepowiednia Majów mówi - 21.12.2012 - koniec świata. A już 25.12.2012 - "Kevin sam na Ziemi" w telewizji.

Od urodzenia podobno byłem bardzo ruchliwym dzieckiem. Mama często mi wkładała do smoczka mały ząbek czosnku. W ten sposób mogła mnie znaleźć nawet po ciemku.

Podpis pod ilustracją w książce do Wychowania Seksualnego: "Dupa - widok z przodu".
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2010 09:43

Arek napisał(a):....- 21.12.2012 - koniec świata....

A nie mogli przepowiedzieć 20.12.2012 :?: :roll:

Nie płaciłbym podatku :oczko_usmiech:
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 26.03.2010 09:45

Wrócił pijany facet do domu, zdjął marynarkę i od razu położył się spać. Córka postanowiła przeszukać mu kieszenie i znalazła lusterko. Ogląda, ogląda i mówi do starszej siostry:
- Znalazłam zdjęcie, zobacz jaką małolatkę sobie tata znalazł.
Starsza ogląda i mówi:
- E... już nie taka z niej małolatka.
Rozmowę słyszała matka i mówi pokażcie:
- E tam... jakaś stara lampucera.
Viniu
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Viniu » 26.03.2010 09:45

Lekko po północy, przychodzi nawalony facet do domu i od drzwi się drze:
- Jestem w domu !!!
Cisza...
- Wróciłeeeem !!! - drze sie jeszcze głośniej, ale dalej cisza. Opiera się o ścianę, żeby ściągnąć buty, trąca przy tym kinkiet, który z hukiem spada. Ale dalej cisza.. Ściąga płaszcz trącając wazon z kwiatami, który spadając rozbija się, ale nadal cisza.. nikt nie reaguje. Idąc w kierunku sypialni strąca jeszcze obraz, który również robi straszny hałas...
- K...wa wróciłem do domu !!! Drze się jeszcze głośniej...
Wchodzi do sypialni, z rozmachem ściąga spodnie rzucając je w kąt, a koszula zawisa na żyrandolu... pada zmęczony na łóżko i stwierdza...

- Ehhh... zaj....ście być kawalerem :D
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 26.03.2010 09:48

Halo, czy to pogotowie?
- Tak.
- Moglibyście do mnie oddzwonić, bo ja dzwonię z komórkowego?

- Chodź, Zenek, wódkę kupimy i z sokiem sobie wymieszamy.
- Z pomarańczowym?
- Z trawiennym...

Naukowcy są zgodni, że mrówka może przenieść ciężar nawet dziesięć razy większy niż jej własna waga.
Dzięki tej cennej informacji już 50 gram mrówek można śmiało wysyłać po flaszkę.
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2010 09:48

Viniu napisał(a):...
- Ehhh... zaj....ście być kawalerem :D

A znacie definicję kawalera :?: :lol:

Kawaler - gość, który co dziennie rano wraca do roboty z innej części miasta :oczko_usmiech:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2010 09:49

Arek napisał(a):...
Dzięki tej cennej informacji już 50 gram mrówek można śmiało wysyłać po flaszkę.

Naukowcy jak zwykle nawiedzeni :lool: nie wzięli pod uwagę wagi opakowania :mrgreen:
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 26.03.2010 09:55

Leszek Skupin napisał(a):

Naukowcy jak zwykle nawiedzeni :lool: nie wzięli pod uwagę wagi opakowania :mrgreen:

Wiedziałem, że coś jest nie tak... Za mało mrówek wysyłałem ;)
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2010 09:59

Arek napisał(a):

Wiedziałem, że coś jest nie tak... Za mało mrówek wysyłałem ;)

Dlatego wróciły nawalone jak szpaki :oczko_usmiech:
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 26.03.2010 09:59

RZECZY, KTÓRYCH NAUCZYLIŚMY SIĘ DZIĘKI FILMOM

* Policjanci w czasie każdego dochodzenia muszą odwiedzić klub ze stripteasem co najmniej raz.
* Nawet, kiedy nie ma nikogo w pobliżu, wszyscy obcokrajowcy wolą rozmawiać ze sobą po angielsku.
* Jeśli ktoś cię goni po mieście, zwykle możesz wtopić się w tłum podczas akurat odbywającej się parady.
* Szef policji prawie zawsze zawiesza w czynnościach swojego najlepszego dochodzeniowca albo daje mu 48 godzin na zakończenie śledztwa.
* Wszystkie zakupy ze spożywczaka zawierają co najmniej jedną bagietkę.
* Bezpieczne sprowadzenie samolotu na ziemię jest zadaniem trywialnym pod warunkiem, że ktoś cały czas mówi w słuchawkach, co należy zrobić.
* System wentylacyjny dowolnego budynku stanowi znakomitą kryjówkę nikomu nie przyjdzie do głowy nas tam szukać, a w dodatku możemy niepostrzeżenie dostać się szybami w dowolne miejsce.
* Policja daje swoim funkcjonariuszom testy osobowości, żeby następnie celowo dobierać partnerów, którzy są swoim całkowitym przeciwieństwem.
* Wieża Eiffla jest widoczna z każdego okna w Paryżu.
* Wszystkie bomby są wyposażone w elektroniczne zapalniki z ogromnym wyświetlaczem, który precyzyjnie informuje nas, kiedy nastąpi wybuch.
* Masz całkiem spore szanse przeżyć dowolną wojnę, chyba że nieroztropnie pokażesz komuś zdjęcie swojej ukochanej.
* Gdybyś poczuł nagłą potrzebę udawać, że jesteś niemieckim oficerem, to i tak nie musisz mówić po niemiecku wystarczy tylko odpowiedni akcent.
* Jeśli miasto zagrożone jest przez nieuchronną klęskę naturalną lub morderczą bestię, to i tak burmistrz będzie się bardziej martwił o przemysł turystyczny lub mającą niedługo odbyć się wystawę.
* Facet nie okaże cienia cierpienia, nawet obrywając ciężkie bęcki, ale zawsze cicho zasyczy, kiedy kobieta spróbuje oczyścić jego rany.
* Płacąc za taksówkę, nie trzeba patrzyć do portfela wystarczy złapać za pierwszy lepszy banknot i podać go kierowcy. Za każdym razem będzie to dokładna należność za kurs.
* W kuchni nie da się zapalić światła. Wchodząc do kuchni nocą, należy otworzyć drzwi od lodówki i posiłkować się światełkiem ze środka.
* Zatrzymawszy się w nawiedzonym domu, kobiety powinny sprawdzać nawet najmniejszy hałas, mając na sobie jak najmniej ubrań.
* Każdego ranka matki zwyczajowo gotują dla swojej rodziny jajka, bekon i tosty. I nie szkodzi, że ani mąż, ani dzieci nigdy nie mają czasu zjeść przed wyjściem.
* Samochody, które ulegają wypadkom, prawie zawsze wybuchają.
* Wszystkie numery telefonów w Ameryce zaczynają się od cyfr 555.
* Pojedyncza zapałka wystarczy do podpalenia pomieszczenia wielkości Stadionu X-lecia.
* Chłopi w średniowieczu mieli idealne uzębienie.
* Każdy, kto miał koszmarny sen, budząc się, gwałtownie usiądzie na łóżku i będzie dyszeć.
* Nie ma najmniejszej potrzeby witać się lub żegnać podczas rozmowy telefonicznej.
* Jadąc nawet najprostszą szosą, należy co jakiś czas lekko obracać kierownicą w jedną i drugą stronę.
* Zawsze da się zaparkować tuż przed budynkiem, do którego jedziemy.
* W przypadku walki wręcz nie ma żadnego znaczenia, czy przeciwnik ma przewagę liczebną. Złe charaktery będą cierpliwie czekać, atakując w pojedynkę.
* Kiedy ktoś obrywa w głowę tak mocno, że mdleje, to i tak nigdy nie doznaje wstrząśnienia ani uszkodzenia mózgu.
* Żadna osoba, która doświadczyła pościgu, porwania, eksplozji, wybuchu wulkanicznego, czy też porwania przez kosmitów, nie dozna jakiegokolwiek szoku.
* Po nałożeniu, szminka nigdy się nie wyciera nawet w czasie nurkowania.
* Zawsze znajdziesz piłę łańcuchową, jeśli jest tylko potrzebna.
* Wszystkie zamki można w kilka sekund otworzyć za pomocą karty kredytowej lub spinacza chyba że to drzwi do płonącego budynku, w którym jest uwięzione dziecko.
* Wszystkie wiadomości w telewizji zwykle mówią akurat na temat, który dotyczy cię bezpośrednio, i to w momencie, w którym akurat włączasz odbiornik.
termondar
Koneser

Postnapisał(a) termondar » 26.03.2010 10:00

Wbiega zdenerwowany ojciec do kuchni i krzyczy do matki:
- Patrz co znalazłem pod łóżkiem naszej córki - gazeta sado-maso, pejcze,skóra, bicze.
- I co my teraz zrobimy? - pyta matka.
- Nie wiem, ale klaps chyba nie jest najlepszym rozwiązaniem.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Spotyka pająk pająka.
- Cześć, co robisz?
- Gram w motylki.
- A skąd masz?
- Ściągnąłem sobie z sieci.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 26.03.2010 10:17

Arek napisał(a):....- 21.12.2012 - koniec świata....

A nie mogli przepowiedzieć 20.12.2012 :?: :roll:

Nie płaciłbym podatku :oczko_usmiech:

A jakby tak na maj przełożyli, toby w ogóle nam wydatków zaoszczędzili

Obrazek
termondar
Koneser

Postnapisał(a) termondar » 26.03.2010 10:25

Obrazek
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 26.03.2010 10:35

[quote="termondar"][/quote] :D :D :D

Pozwoliłem sobie druknąć.
Idę, powieszę koło dziewczyn ... :wink:
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 26.03.2010 10:48

Przyjaciółka zwierza się przyjaciółce:
-Wiesz, będę miała dziecko.
-Ty! -wykrzykuje druga. Przecież zarzekałaś się, że Ty nigdy nie będziesz miała dzieci! Kiedy się na to zdecydowałaś?
-Nie ja się zdecydowałam, tylko mąż... I to w ostatniej chwili.
-------------------------------------------------------------------------------
Przychodzi facet do seksuologa,a ten go pyta:
- Kiedy miał pan ostatnio stosunek?
- Oj panie doktorze, nie pamiętam. Zadzwonię do żony, może ona wie.
Wykręca numer i mówi:
- Zosiu, kiedy ostatni raz mieliśmy stosunek?
- A kto mówi?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone