Skalite-Svrcinovec - ten kawałek lubię - taka prawdziwa Słowacja.
Poza tym - Pszczyna - Zwardoń "robię" po wyjeździe z McDonalda raczej w nocy - więc jest luźno
.png)
.png)
Marcyk27 napisał(a):Witam. Z 26 na 27 czerwca jade do Breli z okolic Oświęcimia. Jedziemy na dwa samochody. Każdy z dwójka dzieciakłów 5-6 lat.Jaką trasą radzicie jechać bo zdania jak czytam to podzielone są.Mysle nad trasa przez Czechy i Austria z ominięciem autostrady na Słoweni.Wy jazd planujemy o 20 w środę by być w czwartek rano tam. Jaki realny czas tej trasy jest i którą najszybciej. Dzięki
.png)
.png)
.png)
Bocian napisał(a):Świetna trasa. Z tego co widzę to trasa przez Osijek, ja bym pojechał w tym przypadku przez Bosanski Šamac a nie przez Gradiškę, bo tak chyba pokazuje trasa. Piękna droga. Jakbym miał jechać przez Gradiške to pojechałbym przez Viroviticę.
BraveSirRobin napisał(a):Bocian napisał(a):Świetna trasa. Z tego co widzę to trasa przez Osijek, ja bym pojechał w tym przypadku przez Bosanski Šamac a nie przez Gradiškę, bo tak chyba pokazuje trasa. Piękna droga. Jakbym miał jechać przez Gradiške to pojechałbym przez Viroviticę.
Witam. Ja w tym roku planuję właśnie trasę przez Banja Luca, Jajce. W czym trasa przez Zenicę i Sarajewo jest lepsza? Pozdrawiam
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi