napisał(a) meeg » 28.06.2013 14:37
tosztotomasz napisał(a):meeg napisał(a):U nas wyjazd w piątek 5 lipca popołudniu - wyjazd z Lublina, potem zbiórka w Kraśniku i dalej na Rzeszów, Barwinek, Svidnik, Presov, Koszyce, Budapeszt, itd, aż do Primosten

Ooo to może się spotkamy gdzieś? Jaki macie rozkład jazdy, na raz, czy z noclegiem?
Ja jadę pierwszy raz, do tego z dzieciakami i zastanawiam się czy wytrzymają podróż na jedno podejście.
A może by się udało podłączyć do konwoju?

Hejka!
Spoko możemy się jakoś złapać. Mi tylko jak zwykle trudno jest okreslić dokładną godzinę wyjazdu, bo u mnie pakowanie się ze zbuntowanym dwulatkiem uwiązanym do nogi może być nieprzewidywalne czasowo
W każdym razie po tym weekendzie w okolicach środy umawiamy się z moją rodziną w Kraśniku na jakąś godzinę wyjazdu. Na forum podam jak to będzie wyglądać i mam nadzieję, że uda się bez spóźnienia
Już teraz mogę napisać, że chciałabym wyjechać z Lublina około 15.00 tak aby około 16 być w Kraśniku i tam po małym dopakowaniu - musimy zabrać jeszcze jedną osobę, plus drugą ekipę, około 16.30 - 17 ruszylibyśmy dalej. Na granicy w Barwinku powinniśmy wtedy być po około 2,5 godzinach, góra trzech (czyli gdzieś około 19.30-20.00 może). Tutaj na Orlenie przed przejściem tankujemy i modlimy się aby podwozia nie urwać na tych dołach przy tej stacji. Potem siusiu, paciorek i mam nadzieję, że mój bobas pójdzie grzecznie spać. I tak dalej.
W poniedziałek będę też wiedziała czym będziemy jechać - albo będzie to ten co zwykle poczciwy mondziak na blachach LKR albo firmowa oktavia combi. Drugi samochód to będzie czarna toyota avensis na angielskich numerach. My będziemy oklejeni naklejką z naszymi nikami forumowymi więc będzie łatwo rozpoznać, toyota nie bo jeszcze nie są zalogowani na Forum.
Więcej info podam po niedzieli i w razie czego podam namiary na maila.