Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Taka tam... "przedszkolna" prośba

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Darraz
Croentuzjasta
Taka tam... "przedszkolna" prośba

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darraz » 22.05.2012 23:07

Jak bardzo głosowanie, do którego link podam niżej wpłynie na prestiż zwycięzkiego przedszkola - nie wiem. Nie wiem też czy największa ilość głosów w tej zabawie wyłoni faktycznie najlepsze przedszkole w Mysłowicach.
W imieniu zaangażowanej w ten plebiscyt koleżanki z forum Klubu Fiata Multipla proszę chętnych o głosowanie na PRZEDSZKOLE NR 5.
Można oddać 5 głosów na dobę z jednego IP, plebiscyt trwa do końca maja:

http://myslowice.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1389395,najlepsze-przedszkole-w-myslowicach-plebiscyt,galeria,id,t,tm.html?kategoria=678#4016061cbda3b24b,1,3,60

Dziękuję tym, którzy się w klikanie pobawią. To chyba raczej głosowanie na przedszkole z największą ilością "kibiców" niekoniecznie zorientowanych w tym co uczestniczące w plebiscycie przedszkola oferują. Ktoś jednak taki sposób głosowania wymyślił, więc... głosujmy :-)
Ewa i Piotr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa i Piotr » 23.05.2012 15:39

Klik i gotowe ! Może wygrają
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2012 20:38

dla takich postów należałoby założyć dział: bzdura tygodnia
Darraz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darraz » 24.05.2012 03:20

Nie ma problemu, można założyć i przenieść. Nie ja ten dziwny plebiscyt wymyśliłem a jak komuś zależy, żeby w nim zwyciężyć według wymyślonych przez redaktorów reguł to mogę pomóc i klikam, korona z głowy mi nie spadnie.
Inna sprawa, że takie "konkursy" pojawiają się w necie dość często i nieraz bywają w nich nagrody całkiem sporo warte. Na przykład konkurs na najlepszy fanklub motoryzacyjny roku organizowany cyklicznie przez "Auto Świat": perwszy etap to również klikanie wyłaniające finalistów... i w sumie wygrywa klub, na którego głosowało najwięcej uczestników ze zmiennym IP lub w jakiś inny podstępny sposób "nabijało" ilość głosów. Mało to ma wspólnego z "jakością" klubów uczestniczących w konkursie...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.05.2012 08:22

No i właśnie tu rodzi się pytanie, czy chciałbyś, żeby Twoje dziecko chodziło do takiego wirtualnie wspaniałego przedszkola? Na dobrą sprawę powinni brać udział ludzie, którzy znają to przedszkole. Bo ja np. nie znam więc niby dlaczego miałbym polecać?? Chciałbyś, żebym Cię na minę do Chorwacji wysłał?:) Pisałbym Ci achy i ochy, a jakbyś wrócił z tego syfu, powiedziałbym Ci, że mi się nazwa spodobała:)
bartekj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartekj » 24.05.2012 20:42

KLIK poszło!
Darraz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darraz » 24.05.2012 21:44

Podziękowania dla tych, którzy kliknęli.

Arturac, ja mam nadzieję, że większość uczestniczących w tym plebiscycie osób jednak jest świadoma tego, że jest to pewnego rodzaju zabawa i że liczba głosów nie świadczy o jakości przedszkola.
Jestem ciekawy jak dalej potoczą się losy tego konkursu, to znaczy czy nagroda - artykuł o przedszkolu w czasopiśmie będzie rzetelną informacją dziennikarską, czy będzie tak, że dyrektor(ka) placówki będzie mógł podyktować dziennikarzom co mu tylko wyobraźnia podyktuje.
Na ewentualną minę w Chorwacji postaram się nie nadepnąć ;-)
mamax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamax » 24.05.2012 22:31

pewnego rodzaju zabawa i że liczba głosów nie świadczy o jakości przedszkola.

No skoro tak jest to po co dałaś ten głupi post ?!?!?!?
Jawne oszustwo i naciąganie.
Skoro 99,99% z nas nie zna, nie widziało tego przedszkola itd. to jak ma głosować--tak jak narzuciłaś ?
Mogłaś dać taki post na FB i tak samo by wyszło.
ŻENADA- pracujesz tam czy co ? :evil:
stratos
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) stratos » 24.05.2012 22:38

hm. ale można czegoś dowiedzieć się w necie o tych "czołowych przedszkolach " i kliknąć
mamax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamax » 24.05.2012 22:52

Darraz napisał(a):Podziękowania dla tych, którzy kliknęli.

Arturac, ja mam nadzieję, że większość uczestniczących w tym plebiscycie osób jednak jest świadoma tego, że jest to pewnego rodzaju zabawa i że liczba głosów nie świadczy o jakości przedszkola.
Jestem ciekawy jak dalej potoczą się losy tego konkursu, to znaczy czy nagroda - artykuł o przedszkolu w czasopiśmie będzie rzetelną informacją dziennikarską, czy będzie tak, że dyrektor(ka) placówki będzie mógł podyktować dziennikarzom co mu tylko wyobraźnia podyktuje.
Na ewentualną minę w Chorwacji postaram się nie nadepnąć ;-)

No skoro tak to Głosuje... Pewnie liczba głosów jest mało ważna liczy sie tylko chęć pomocy....Na szczęście obyło się bez agitacji, więc przedszkole NR1 wyłonione. Przecież nikomu NIE ZALEŻY czytaj 'Darraz'
Naprawdę aż żal tych Dzieciaków w tym NAJLEPSZYM przedszkolu- oczywiście tylko wirtualnie bo jak nie chcesz to nie klikaj i tak wygrają z takim zapleczem. LUDZIE GDZIE WAS ......... :twisted:
Darraz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darraz » 25.05.2012 04:12

Nie ma co się stresować tylko głosować (albo zignorować, jeżeli taka forma plebiscytu się nie podoba).
Mamax - w proponowanym do klikania przedszkolu nie pracuję, nie mam z nim nic wspólnego. Tak jak pisałem w pierwszym prośbie - "zadziałałem" na czyjąś prośbę.
Takie reguły konkursów podobają się (niestety) organizatom. Dałem przykład konkursu Auto Świata na najlepszy fanklub roku, dodam jeszcze konkurs "Fani czterech kółek" na stronie Discovery Chanel. Takie konkursy będą miały rzesze mniej lub bardziej uczciwych uczestników, bo 15tys.zł. na organizację dorocznego zlotu czy bony na paliwo za 500zł lub spotkanie z bohaterami programu ze sponsorowanym dojazdem kusi.
Przedszkolny plebiscyt jakiś wyjąkowo szkodliwy moim zdaniem nie jest. Tak jak napisał stratos - kto chce zdobyć więcej informacji o danym przedszkolu - może to zrobić.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone