SZUKAM KWATERY 3 os. (rejon Dalmacja) od 27.08-08.09.2011
Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Prosze o przesłanie sprawdzonych namiar na kwatery dla 3 os. Wybieram sie do Chorwacji od 27.08.-08.09.2011 r. Interesuje mnie rejon Dalmacja (najbardziej ok. Omin, Makarska, Trogir). W razie czego podaje maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
W razie czego nie musisz podawać meila. W tym okresie jedzie się już gdzie oczy poniosą to koniec wakacji kwater bez liku i jakie będziesz chciał i na jakie będzie Cię stać. Szkoda zawracać sobie głowy szukaniem, obierzcie miejsce tam startujcie a jak się coś w plaży czy w czymkolwiek nie podoba jedź tam gdzie się spodoba.
dubiel1 napisał(a):Chcialam miec juz cos zaklepane, a nie jechac w ciemno, poniewaz jade z malym dzieckiem i dlatego chce miec cos zaklepanego.
Ja tez podróżuje z rodziną i też z dziećmi w zeszłym roku najmłodszy na pokładzie miał 15 miesięcy ale ok. Twoja wola
Ps. Skoro wolisz coś mieć zaklepanego to po jakie licho zadajesz temat. Odpowiedzi na twoje pytanie jest tylko na tym forum setki o wszechmocnym internecie nie wspomnę. Przecież opisy i foty z takich miejsc to "pewniak" dla mnie to właśnie kot w worku. Bo np okaże się że ktoś zachwalał coś pod niebiosa a okaże się ze do plaży masz 100 stopni w dół ani wózek dla maleństwa zero krzaczka z cieniem itd. Zastanów się skoro minimum tak jak wyżej 70% kwater już wolnych. Właściwie w każdym domu do którego zapukacie będą. A tak za zaoszczędzone pieniądze nie głupie pamiątki się zakupi i nie jeden obiad zje.
Dobrze że wymyślono słowo demokracja. Powodzenia