No to się Putnin "ucieszy".

.png)
anakin napisał(a):Finlandia - Rosja 3:1.
kaszubskiexpress napisał(a):anakin napisał(a):Finlandia - Rosja 3:1.
A myślisz, ze dla kogo Chodorkowski zrobił miejsce w obozie ?
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Tak ok miliarda i prawie połowa jest finansowana z budżetu samorządu gdańskiego, reszta to unijne dofinansowanie, to samo dotyczy zalinkowanych poniżej inwestycji, takich jak drogi rowerowe, torowiska tramwajowe, nowe tramwaje itd więc nie powinno Cię boleć.
kaszubskiexpress napisał(a):Ręce opadają.
GSM napisał(a):Akurat do Soczi rokrocznie jeździ wiele osób bo to centrum głównego regionu wakacyjnego w Rosji.Miejsce IO wbrew pozorom wybrali dość sensownie ponieważ region i miasto to "upalne tropiki",a zaraz obok śnieżne góry z dobrymi obecnie ośrodkami i trasami narciarskimi czyli interes może się kręcić cały rok.Kwestia czy zagraniczni turyści uświadomiwszy sobie,że takie Soczi w ogóle istnieje i posiada niezłą bazę będą tam chcieli zaglądać po igrzyskach choćby na chwilę.Na pewno wrócą w 2018 na MŚ w piłce nożnej
.png)
Kiepura napisał(a):A, chodziło mi o całą Trasę Słowackiego. Koszt :1 420 000 000 zł. Dofinansowanie : 1 154 000 000 zł.
Tak, że prawie połowę daje miasto![]()
Kiepura napisał(a):Bajdyłej jak tam budowa tunelu. Coś ponad miliard chyba na to poleciało.![]()
![]()
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Tak, czy inaczej, nie dokładasz.
.png)
.png)
Kiepura napisał(a):Koniec tematu z mojej strony.
krakuscity napisał(a):Widziałem te obiekty we wrześniu 1985 roku jak wracałem z bratem z Makarskiej.
Ależ Jugosłowianie byli z nich wtedy dumni.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.