Wyniki nie muszą przychodzić z dnia na dzień, ważna jest praca dlugofalowa- i tu prezesunio zawalił, bo tylko skoki się rozwijają, w pozostałych dyscyplinach regres.
.png)
.png)
anakin napisał(a):No, z tym nie będzie tak różowo, jak się nam na początku wydawało...![]()
Obstawiam jeszcze dwa medale dla skoczków, jeden dla Justyny i Bachledy-Curuś i plus jedna (jakaś) niespodzianka.![]()
Nie wiem skąd ta optymistyczna wizja Tajnera o 12 krążkach..
.png)
anakin napisał(a):GSM napisał(a):(zresztą twoje typy również dość optymistyczne)
Poniosło mnie, jak Tajnera...

.png)
walp napisał(a):Poważnie mówię. Oglądacie curling. Poczytajcie zasady gry i etykietę związaną z tą dyscypliną.
To się naprawdę świetnie ogląda.

walp napisał(a):Natomiast największym hitem jest zawsze dla mnie szczotkowanie:
Poważnie mówię. Oglądacie curling. Poczytajcie zasady gry i etykietę związaną z tą dyscypliną.
To się naprawdę świetnie ogląda.

.png)
baunty napisał(a):W skokach kobiet duża niespodzianka,Sara Takanashi poza podium.
.png)
walp napisał(a):baunty napisał(a):W skokach kobiet duża niespodzianka,Sara Takanashi poza podium.
Szkoda Sary. W PŚ jest pierwsza z przewagą 459 pkt. nad Cariną Vogt. No, ale taki jest sport.
Vjetar napisał(a):walp napisał(a):baunty napisał(a):W skokach kobiet duża niespodzianka,Sara Takanashi poza podium.
Szkoda Sary. W PŚ jest pierwsza z przewagą 459 pkt. nad Cariną Vogt. No, ale taki jest sport.
Dziś nareszcie zaczyna się turniej hokejowy.
![]()
Mistrzem Finlandia?
.png)
.png)
Vjetar napisał(a):Dziś nareszcie zaczyna się turniej hokejowy.
![]()
Mistrzem Finlandia?
.png)
Vjetar napisał(a):
Dziś nareszcie zaczyna się turniej hokejowy.
![]()
Mistrzem Finlandia?
Blaugrana napisał(a):Kanada albo Rosja
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.