.png)
anakin napisał(a):10 lutego 2014
TVP 1
14.05 – 15:30 - Łyżwiarstwo szybkie, curling
TVP SPORT
6.05 – 20.30 - Curling, hokej kobiet, łyżwiarstwo szybkie, narciarstwo dowolne[/i]

walp napisał(a):Ani, to miał być program występów Polaków, czy w ogóle transmisji w TV, bo naszych chyba w curlingu nie ma.![]()
W ogóle dzisiejszy dzień bardziej ubogi w występy Polaków, ale za to Kamil odbierze złoty medal olimpijski. Transmisja o 17.10 TVP 2.
.png)
anakin napisał(a):walp napisał(a):Ani, to miał być program występów Polaków, czy w ogóle transmisji w TV, bo naszych chyba w curlingu nie ma.![]()
W ogóle dzisiejszy dzień bardziej ubogi w występy Polaków, ale za to Kamil odbierze złoty medal olimpijski. Transmisja o 17.10 TVP 2.
Januszowi chyba o program jako taki chodziło....nie wiem.

walp napisał(a):OK, dawaj wszystko, ważne żeby medale nasi zdobywali.
.png)
Kiepura napisał(a):
W okolicy 0.

Kiepura napisał(a):Warto też pamiętać o innym wydarzeniu, takim promyczku idei olimpijskiej, o skokach Thomasa Morgensterna.
.png)
anakin napisał(a):Januszowi chyba o program jako taki chodziło....nie wiem.
.png)
anakin napisał(a):krakuscity napisał(a):anakin napisał(a):Januszowi chyba o program jako taki chodziło....nie wiem.
O program w którym występują nasi zawodnicy.
A czy ja wyglądam jak wróżka?![]()

.png)
Kiepura napisał(a):No, sukces niebywały.
The world number one
anakin napisał(a):W tej euforii istotnie wsztscy zapomnieli o Morgim.
.png)
anakin napisał(a):Kolejny "świetny" dzień polskich olimpijczyków w Soczi...

walp napisał(a):anakin napisał(a):Kolejny "świetny" dzień polskich olimpijczyków w Soczi...
Oj tam. Mamy Mistrza, może jeszcze cuś tam Panie wpadnie.W końcu 12 szans było, nieprawdaż
![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.