wow
pokazała klasę

anakin napisał(a):G R A T U L U J E M Y![]()
![]()
![]()
![]()
Sie ma sąsiadkę, nie?![]()
Powiedziałam sobie, że mam w nosie taktyki, biegnę od początku, albo wygram, albo zdechnę - przyznała po rywalizacji Kowalczyk.![]()
![]()
.png)
malina1959 napisał(a):JEST ZŁOTO JUSTYNY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
Powiedziałam sobie, że mam w nosie taktyki, biegnę od początku, albo wygram, albo zdechnę - przyznała po rywalizacji Kowalczyk.![]()
![]()

Tomasz W napisał(a):Powiedziałam sobie, że mam w nosie taktyki, biegnę od początku, albo wygram, albo zdechnę - przyznała po rywalizacji Kowalczyk.![]()
![]()
Ten komentarz Justyny jest mniamniuśny ...
.png)
.png)
baunty napisał(a):
"Za nami dopiero jedna trzecia igrzysk olimpijskich w Soczi, a już nie brakuje reprezentantów Polski, których występy były żenujące. Szkoda, że nie ma medali dla najgorszych na mecie - mielibyśmy już trzy!
cytat z Onet.pl
.png)
.png)

walp napisał(a):To są właśnie sportowi "eksperci" z portalów internetowych. Najpierw "napompują" atmosferę, a jak nie wyjdzie to najlepiej obrzucić błotem, wyśmiać, wyszydzić.
....,,,Mamy Królową Justynę, mamy Króla Kamila, ale innym też należy się szacunek za reprezentowanie naszego kraju.
.png)
.png)
Tomasz W napisał(a):Prawda jest brutalna. Po za skokami, nie ma w Polsce systemu szkolenia na wysokim poziomie. Sukcesy Justyna może zawdzięczać prawie wyłącznie własnej pracy i talentowi. Szkoda, bo po postawie innych nacji widać że można. I nie chodzi mi tylko o bogatych Norwegów. Brakuje systemu wyławiającego talenty i promującego ludzi ambitnych. Przecież wypromowanie światowej klasy sportowca to jak stworzenie dochodowego przedsiębiorstwa. Justyna czy Kamil ciągną za sobą ogon ludzi, żyjących z ich sukcesów. Tak jak kiedyś Małysz.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.