Idę trenować pływanie

.png)
anakin napisał(a):Kiepura napisał(a):Cienias, swego czasu Korzeniowski codzienne mi pod domem przechodził![]()
Jeden z większych krytyków Justyny jeszcze przedwczoraj.
http://eurosport.onet.pl/soczi-2014/bie ... czyk/0634k
Bo dziś:
Czapki z głów przed Justyną Kowalczyk. Jestem pełen podziwu dla tego, co się wydarzyło. W sytuacji, gdy wszystko sprzysięgło się przeciw niej, gdy ma kontuzję i rywalki o tym wiedzą, ona narzuciła swoje warunki w tym piekielnie trudnym biegu. To jest fenomenalny wyczyn, budzący najwyższy szacunek. Jeszcze raz „chapeau bas”, czapki z głów przed Justyną
![]()
![]()
![]()
Jak wszyscy wiemy Korzeniowski to wielki sportowiec.
Ale nie mniejszy hipokryta.

.png)
przemo99 napisał(a):105,50 % normy:) MAMY ZŁOTO I 7 MIEJSCE W KLASYFIKACJI MEDALOWEJ. WRESZCIE NIE JUSTYNA!!!! BRAWO KAMIL CZEKAMY NA WIĘCEJ:)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):przemo99 napisał(a):105,50 % normy:) MAMY ZŁOTO I 7 MIEJSCE W KLASYFIKACJI MEDALOWEJ. WRESZCIE NIE JUSTYNA!!!! BRAWO KAMIL CZEKAMY NA WIĘCEJ:)
Mamy drugie złoto- ponownie Justyna
Czekamy na więcej
.png)
walp napisał(a):Natomiast największym hitem jest zawsze dla mnie szczotkowanie:
Poważnie mówię. Oglądacie curling. Poczytajcie zasady gry i etykietę związaną z tą dyscypliną.
To się naprawdę świetnie ogląda.

.png)
baunty napisał(a):- Miałam na ostatnich treningach problemy z nimi, odginały się, robiły się jak makaron - obrazowo opisała łyżwy Polka. Przed nią też jeszcze jeden start. Może do tego czasu ktoś wyprostuje płozy, bo wystarczy nam ostatnich miejsc reprezentantów Polski." cytat z Onet.pl
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Komentatorzy Eurosportu wspominali,ze w damskiej ekipie Rosji jakieś miss startują![]()
Sprawdziłemfaktycznie piękne kobiety - poszukajcie sobie, świetnie się ogląda
![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.