mysza73 napisał(a):Znowu zaczyna kropić... ale dzięki temu wszystko jest podlane i widać wiosnę
.
I się nie kurzyło.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)

.png)
mysza73 napisał(a):Wypatrujemy nawet jeden fajny pustostan i zastanawiamy się, po ilu latach stałby się nasz "przez zasiedzenie"![]()
mysza73 napisał(a):No w każdym razie, jak kiedyś będę miała trochę wolnego grosza i będę kupować haus we Rzymie, to kupię właśnie na Awentynie![]()
![]()
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Ot słoneczna Italia![]()
. Mit upadł
.
Ale za tydzień dam jej jeszcze jedną szansę![]()
longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):A gdzie się przeniosłeś?
google+
.png)
. Dodam może tylko, że wyprawa powinna mieć jeszcze dwa podtytuły, a mianowicie: " Dzisiaj to już padać nie będzie ..." oraz "Okulista mile widziany" .png)
.png)
mysza73 napisał(a):Nie wiem czy u Was fmix też kiepsko działa... no ale spróbuję się z nim zmierzyć
![]()
mysza73 napisał(a):Tony, to zdjęcie robiłyśmy z myślą o Tobie, ale Twój telefon nie ogarniał mmsów od nas
![]()
marze_na napisał(a):Zaświeciło nam w sobotę, 12 marca. Piękne błękitne niebo w Ferrarze.
Modena w deszczu, Ravenna z ciężkimi chmurami. Bolonia ze dwa razy próbowała pokazać się ze słonecznej strony, ale generalnie też była spod znaku chmur i deszczu.
Ot słoneczna Italia![]()
. Mit upadł
.
Potter napisał(a):Ciagle ktoś tu pomiata mym imieniem to chyba zabiorę głos... Ale bardzo nieśmiało, bo pomysłodawcą, trasotwórcą i w ogóle głównym KO - wcem imprezy była Mysza za co jej serdecznie dziekuję. Dodam może tylko, że wyprawa powinna mieć jeszcze dwa podtytuły, a mianowicie: " Dzisiaj to już padać nie będzie ..." oraz "Okulista mile widziany"
![]()
Aaaaa... To prawda, że Aga codziennie robiła śniadanie.... Ale co ja poradzę na to, że nastawiała se alarm w telefonie na 3.00 czy 4.00 rano
i obdzwaniała pół rodziny żeby ta nie spóźniła się do pracy lub do szkoły
![]()
![]()
. No i potem miała dużo czasu, bo słońce wstawało dopiero po 6.
Nie jest też prawdą, że nie scielilam łóżka, ale prawdą jest że zawsze byłam ostatnia![]()
Tyle uwag na początek, ale obiecuję śledzić czy Mysza nie ściemnia.
.png)
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Wypatrujemy nawet jeden fajny pustostan i zastanawiamy się, po ilu latach stałby się nasz "przez zasiedzenie"![]()
To rozwieję Wasze wątpliwości:
zasiedzenie nieruchomości w dobrej wierze to tylko............20 lat, a w złej to .............30latek
.png)
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Znowu zaczyna kropić... ale dzięki temu wszystko jest podlane i widać wiosnę
.
I się nie kurzyło.
Pozdrawiam,
Wojtek
piekara114 napisał(a):Muszę do RPO napisać, że to niesprawiedliwe, że brunetki muszą siedzieć w pracy, a blondynki się po R. platają, a potem mają jeszcze czas aby pisać relację z tego plątania![]()
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Wypatrujemy nawet jeden fajny pustostan i zastanawiamy się, po ilu latach stałby się nasz "przez zasiedzenie"![]()
To rozwieję Wasze wątpliwości:
zasiedzenie nieruchomości w dobrej wierze to tylko............20 lat, a w złej to .............30latek
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):No w każdym razie, jak kiedyś będę miała trochę wolnego grosza i będę kupować haus we Rzymie, to kupię właśnie na Awentynie![]()
![]()
Ale przed kupnem hoteliku w Cro czy już po![]()
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Ot słoneczna Italia![]()
. Mit upadł
.
Ale za tydzień dam jej jeszcze jedną szansę![]()
Próbuj, ale ja już Cię ostrzegałam, że tam wilgoć i wiatr lubią być....
Potter napisał(a):Ciagle ktoś tu pomiata mym imieniem to chyba zabiorę głos...
tony montana napisał(a):O co chodzi z tą twarzą w drzewie?
tony montana napisał(a):A Mysza oczopląsu z tego dzwonienia do rodziny nie dostała?
21monika napisał(a):Siadam i czekam aż cdn.
.png)
mysza73 napisał(a):Z tym ciągiem dalszym dziś może być kłopot, bo się z fmixem rozstaję a nowy muszę ogarnąć (a to w moim przypadku może chwilę potrwać)
.png)
mysza73 napisał(a):Z tym ciągiem dalszym dziś może być kłopot, bo się z fmixem rozstaję a nowy muszę ogarnąć (a to w moim przypadku może chwilę potrwać)
.png)
tony montana napisał(a):marze_na napisał(a):Zaświeciło nam w sobotę, 12 marca. Piękne błękitne niebo w Ferrarze.
Modena w deszczu, Ravenna z ciężkimi chmurami. Bolonia ze dwa razy próbowała pokazać się ze słonecznej strony, ale generalnie też była spod znaku chmur i deszczu.
Ot słoneczna Italia![]()
. Mit upadł
.
Jaka Ferrara? Jaka Ravenna? Bolonia?
?!?!
Coś mnie ominęło? W TYM ROKU??? Jakaś relacja jest prowadzona?
..png)
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Z tym ciągiem dalszym dziś może być kłopot, bo się z fmixem rozstaję a nowy muszę ogarnąć (a to w moim przypadku może chwilę potrwać)
Ojojoj![]()
Tylko żebyśmy za długo nie czekali
Janusz Bajcer napisał(a):mysza73 napisał(a):Z tym ciągiem dalszym dziś może być kłopot, bo się z fmixem rozstaję a nowy muszę ogarnąć (a to w moim przypadku może chwilę potrwać)
Może mniejszy kłopot będzie ze wstawianiem zdjęć do postów bezpośrednio z komputera/laptopa ...
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Z tym ciągiem dalszym dziś może być kłopot, bo się z fmixem rozstaję a nowy muszę ogarnąć (a to w moim przypadku może chwilę potrwać)
Ogarniaj, ogarniaj, bo liczę, że pokażesz coś, czego w Rzymie nie widziałam![]()
.
.
,
.png)
.
, czyli kafejka na tarasie Białego