.png)
wikol napisał(a):Stara reklama, tani zegarek. Czym tu się ekscytować bo ma "bike" w nazwie...
Jak reklama aktora M Kondrata reklamującego tanie wina.....
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):Szybkie pytanie do (może) lepiej znających temat. Lepszego świecenia na jazdę po zmroku szukam (nie zamierzam z tym jeździć po drodze - jak mam jeździć wieczorem na kole, to już lepiej w okolicznym lesie/wokół zalewu jak gryźć powietrze) - nie lampki, która udaje że świeci ale czegoś, co pozwoli wypłoszyć dziki z lasu :mrgeen: Na znanych portalach tego pełno ale co wybrać i czym się kierować?
Pytam na poważnie, za heheszki będę karał mandatem.
greenrs napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a): za heheszki będę karał mandatem.
Myślę, że taki początek... kończy dyskusję
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):greenrs napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a): za heheszki będę karał mandatem.
Myślę, że taki początek... kończy dyskusję
Miało to wyeliminować głupie odpowiedzi ale widzę, że to i tak niektórych nie zniechecilo - jak to w wielu wątkach część z osób robi.
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):Nie posadzam Cię o to - liczyłem na wspólnotę forum ale... Mam gorący okres w pracy, wystarczy mi przedzieranie się przez agile - chciałem ograniczyć czytanie rzeczy nie na temat.
Szukam czegoś sprawdzonego do jeżdżenia po bezdrożach, jak ktoś cos ma to chętnie poczytam.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.